"Tek sıkıntımız sigorta primleri"

 2. el otomobil galericileri ülkede yaşanan darbe girişiminden insanların etkilenmediğini, piyasaların normal akışında devam ettiğini ve otomobil satışlarının her zamanki gibi normal şekilde seyrettiğini

Çerkezköy 26.07.2016 19:54:00 0
 

OTOMOBİL SATIŞLARIMIZ HER ZAMANKİ GİBİ NORMAL ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

 Çerkezköy  Güven İş Caddesinde 2. El Otomobil satışı yapan Kamburoğlu Otomobil ve Sigorta sahiplerinden Fatih Yılmaz, “ 15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşadığımız darbe girişimi ile piyasaların duracağı endişesi yaşadık. Ancak halkımızın topyekün bu darbe girişimini bertaraf etmesi ve hükümetimizin olaya anında el koyarak müdahale ederek bastırması ve piyasalara hakim olması ile esnafın korkularını da ortadan kaldırmış, yaşamın her zamanki gibi normal şekilde seyretmesi sağlanmıştır. Bu nedenle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve hükümet yetkililerimize teşekkür ediyoruz.  2. El otomobil sektörümüzde de işler her zamanki şekilde devam etmektedir” diye konuştu.

 

2. EL OTOMOBİL GALERİ OLARAK TEK SIKINTIMIZ SİGORTA PRİMLERİ

Yılmaz “ İkinci el otomobil galerileri olarak bizim tek sıkıntımız son aylarda belirlenen sigorta primlerinin yüksek oluşudur. .Otomobil alacak olan vatandaşlar sigorta primlerinin yüksek oluşundan yakınıyor. 2. El otomobil satıcıları olarak temennimiz Sigorta primlerinin biraz daha aşağıya çekilmesidir” dedi.

 

BAYRAM SONRASI TALEPLER ARTTI

Ramazan bayramı sonrasında 2. el otomobillere taleplerinde artış olduğunu da belirten Yılmaz, “Özellikle Ramazan ayı boyunca işlerimiz durgun geçti. Gelen giden olmadığı için satışlar durgun geçti. Bayram sonrasında beklemediğimiz taleplerle karşılaştık ve otomobil satışları hızlandı. Şu anda işler normal seyrinde devam ediyor her hangi bir sıkıntı yok.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10