Kuran kursu öğrencilerine kahvaltı jesti

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde faaliyet gösteren Şelale Aile Çay Bahçesi işletmecisi Tuncay Demir geleneksel hale getirdiği kahvaltıda Hacı Fahri Zümbül Efendi Camii kuran kursu öğrenc

Çerkezköy 26.07.2016 19:58:00 0
Kuran kursu öğrencilerine kahvaltı jesti

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Şelale Park işletmecisi Tuncay Demir kahvaltıda yaptığı konuşmada “ Beş yıl önce Hacı Fahri Zümbül Efendi cami görevlilerimizin vesilesiyle bu camiimizde kuran kursu öğrencilerimize kahvaltı programı düzenlemiştik. Ve bu nu geleneksel hale getirerek har yıl devam ettiriyoruz. Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza Hacı Fahri Zümbül Efendi Camii İmamı Abdullah Karacan, Cami Müezzini Ümit Oruç ve kurs öğretmenleriyle birlikte 210 kişilik bir kahvaltı programı gerçekleştirdik ve katılımın yoğun olmasından dolayı da mutlu olduk. Kur-an-ı Kerim öğrenen çocuklarımızı kahvaltıda bir araya getirerek aralarındaki birlik ,beraberliği ve samimiyeti pekiştirmede bizlerinde katkı sağlaması düşüncesiyle bu kahvaltı programımızı her yıl geleneksel olarak sürdürmeye çalışıyoruz.Bu yılda bizleri kırmayarak kahvaltımıza katılan kuran kursu öğrencilerimize ve cami görevlilerimize ve kurs öğretmelerimize  bizleri onurlandırdıkları ve gururlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Hacı Fahri ZÜmbül Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan, Kur'an-ı Kerim’in, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’i, Müslümanların örf ve adetlerini tanımak amacıyla öğrenilmesi gerektiğini ifade etti. Tuncay Demir sayesinde bu güzel etkinlikte bir araya geldiklerini ifade eden Karacan, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10