Hastane önünde çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy Eski Devlet hastanesi önünde yol genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yol üzeri dubalarla ikiye a

Çerkezköy 27.07.2016 20:34:00 0
Hastane önünde çalışmalar başladı

KISA SÜRELİ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy Adliyesi ile Eski Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik karmaşasına kalıcı çözüm getirmek amacıyla çalışmalarına start verdi. Önceki gün başlanan çalışmalar kapsamında araç yol geçici olarak araç trafiğine kapatılırken, iş makineleri de kaldırımlar üzerinde kırma işlemlerine başladı.

 

MİNİBÜSLER İÇİN CEP OLUŞTURULUYOR

Meydana gelen olumsuz trafik parklanmasının önüne geçmek amacıyla da yolun ortasına yol babaları monte edilerek gidiş geliş yönlerinin rahatlatılması planlanıyor. Diğer yandan kaldırımların genişletilmesiyle birlikte de minibüsler için cep oluşturulurken, yolcuların rahatlıkla beklemeleri adına da iki yeni durak monte edildi.

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışma alanına giden Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez de, trafik zabıta ekipleriyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların sonra ermesinin ardından da eski hastane köşesinde bulunan taksi durağı da Adliye otoparkının olduğu alana taşınacağı öğrenildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10