Ayaz: Tecrübe edindik

Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Minikler Türkiye Taekwando şampiyonasına 7 sporcu ile katılan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü' minikleri şampiyonaya katılan 20

29.07.2016 20:53:00 0
Ayaz: Tecrübe edindik

YETENEKLERİYLE İLGİ ÇEKTİLER

 

Şampiyon  Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, şampiyonaya katılan sporcularının madalya için mücadele ettiklerini ancak kendilerinden daha güçlü rakiplerle eşleşmelerine rağmen şampiyonaya katılan 200 sporcu arasında her birinin yaptığı beş maç sonunda şampiyonada ilk 16 sporcu arasına girmeyi başardıklarını ve bununda kendileri için çok önemli bir başarı olduğunu belirterek, “Şampiyonaya 7 sporcu ile katıldık. Hedefimiz her sporcumuzun kendi kilolarında madalya kazanması idi. Şampiyona öncesi yapılan tartıdan sonra gerçekleşen eşleşmelerde sporcularımız kendilerinden çok daha güçlü rakiplerle mücadele etti. Buna rağmen şampiyonaya katılan toplam 200 sporcu arasında her birinin yaptığı beş müsabaka sonunda şampiyonada ilk 16’ya girmeleri de bizce büyük bir başarıdır. Madalya alamadık ama en azından sporcularımızın önümüzdeki şampiyonalarda madalya alacakları yönünde sergiledikleri mücadele ile hem yeteneklerini ortaya koydular hem de tecrübe edindiler. Çünkü bu tür şampiyonaların müsabakalardaki atmosferi normal turnuvalara göre çok daha başka oluyor. Saniyelik bir hata bile maçı kaybetmenize neden oluyor. Madalya alamadık ama en azından şampiyonaya katılan bir çok kulübe göre ilk 16 sporcu arasında yer alan sporcularımız başarılı oldular. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda her birinin madalya alacaklarına inanıyorum. Bu şampiyonada büyük bir tecrübe edindiler.”dedi.

 

ŞAMPİYONAYA ŞU SPORCULAR KATILDI

 

Konya’da gerçekleşen Minikler Türkiye Taekwando Şampiyonasına Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz şampiyonaya 7 sporcu ile katıldıklarını belirterek,  “Çok çekişmeli ve heyecanlı maçlar yaptık. Dereceye giremedik ama sporcularımız büyük bir tecrübe edindi ve ayni zamanda yeteneklerini sergilediler. Sporcularımızın müsabakalarda ortaya koyduğu yetenekleri sporseverler tarafından da ilgiyle izlendi ve takdir gördü. Şampiyonada 27 kiloda Sude Naz Kaya,Mecit Can Doğan, 50 kiloda Muammer Uzun,30 kiloda İsmail Altıntaş ve Hazar Emre Sel,33 Kiloda Alperen Ayaz,57 kiloda Ahmet Karsanba  mücadele etti. Bu sporcuların her biri geleceği parlak ve yetenekli sporculardır.Önümüzdeki şampiyonalarda edindikleri tecrübelerle dereceye gireceklerine inancım da tamdır” dedi.  Vural Ayaz kendilerine katkı ve destek veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a’da her zaman olduğu gibi bu şampiyonada da katkı ve destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10