Tekpark bitti, çift park geldi

Tekpark'ın  uygulamadan kalkmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen, Çerkezköy'deki Atatürk ve Öztrak Caddesindeki çift parklar trafiğin kilitlenmesine neden oluyor.

Çerkezköy 1.08.2016 21:08:00 0
Tekpark bitti, çift park geldi

TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Tekpark uygulamasının 27 Temmuz tarihinde sona ermesinin ardından özellikle ücretsiz hale gelen Atatürk ve Öztrak caddesindeki trafik karışıklığı yeniden başladı. Bilinçsiz sürücüler tarafından çift sıra park halinde bırakılan araçlar hem cadde trafiğini yoğunlaştırırken, hem de yayaların karşıdan karşıya geçmesine engel oluyor. Atatürk Caddesinde çift sıra araç parkları nedeniyle trafiğin aktığı alan daralıyor ve cadden bir araç bile neredeyse zorla geçiyor.  Duruma tepki gösteren vatandaşlar “ Tekpark bitti, şimdi de çift park mı geldi” diyerek polis ve zabıtanın duruma el atmasını istediler. Şikayet konusu olan bu yanlış parklar, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ederken, sürücülerden, bir kez daha duyarlı olmaları konusunda istekte bulunuldu. Her cadde ve sokakta trafik polisi görevlendirilemeyeceğini belirten vatandaşlar, sürücülerin trafik konusunda daha duyarlı davranması gerektiğini söyledi.

 

GEÇİŞLER SORUN OLUYOR

 

Özellikle Atatürk Caddesinde bulunan esnaflar ana caddelerde yaşanan yoğun trafik nedeniyle altı yol kavşağından Cumhuriyet meydanına ve Cumhuriyet Meydanı’ndan İnan Sokak girişindeki dört yol kavşağına kadar olan bölümde gün içinde yoğun trafik sıkışıklığı yaşanması nedeniyle özellikle 112 Acil ambulansların geçişini de büyük ölçüde etkilediğini kaydettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10