Doğanspor Ömer Belgin ile anlaştı

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş geçen sezon Çorlu Gençlerbirliğispor'u çalıştıran Ömer Belgin'i takımın başına getirdiklerini söyledi.

2.08.2016 19:26:00 0
Doğanspor Ömer Belgin ile anlaştı

ÖMER BELGİN İLE BAŞARIYI YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ

 

Başkan Kazım Asbaş takımın antrenör sorununu çözümlediklerini belirterek, “ Daha önce Çorlu Sanayi spor’u çalıştıran ve geçen yılda Çorlu Gençlerbirliğispor’u çalıştıran başarılı hoca Ömer Belgin ile her konuda anlaşma sağlayarak imzaları attık. Yardımcılığına da Onur Utku Tülüş’ü getirdik. Geçen yıl kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl antrenörümüz Ömer Belgin ve yönetimimiz ile birlikte güçlü bir kadro kurarak hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz.Ömer Belgin hocamız  çalıştırdığı tüm takımlarda başarılı olan bir antrenör. Bu nedenle bu yıl kendisiyle çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.”dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ

 

Öncelikle takımı çalıştıracak antrenörleri takım bünyesine kattıklarını ve antrenörlerle birlikte transfer çalışması yapacaklarını belirten başkan Kazım Asbaş, “ En büyük düşüncemiz takımın başına getirmeyi düşündüğümüz hoca arayışıydı.  Şimdi transfer çalışmlarımız başlayacak. Önümüzdeki hafta itibariyle transfere ağırlık vereceğiz. Transferi ise hocalarımızın görüşü doğrultusunda ve onların önereceği futbolcuları kadromuza katacağız.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10