Bu yolları kim onaracak?

İlçe merkezinde yolların birçok noktasında bozukluklar olduğunu belirten vatandaşlar, "Biz yolların kimin sorumluluğunda olduğuyla ilgilenmiyoruz. Biz aylardır bozuk olan yolların en kısa sürede onarılmas

Çerkezköy 4.08.2016 19:49:00 0
Bu yolları kim onaracak?

KİMİN SORUMLULUĞUNDA OLDUĞUNU BİLMİYORUZ

 

Fevzipaşa Caddesi ile Güveniş Caddesi’nin kesiştiği noktada yolun aylardır bozuk olduğunu belirten vatandaşlar, “Bununla birlikte Şehit Muharrem Yanal Sokak, Özgür Sokak ve Başarır Sokak başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yollarımızda bozukluklar var. Bu yolların hangilerinin Büyükşehir Belediyesi, hangilerinin ise Çerkezköy Belediyesi sorumluluğunda olduğunu bilmiyoruz. Biz sadece yollarımızdaki bozuklukların giderilmesini istiyoruz” dedi.

 

YOL ÇÖKTÜ

 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz aylarda ilçede “İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı” çalışmalarını tamamladığını belirten vatandaşlar, “TESKİ çalışma yaptığı yerlerde yolların onarımını da yapmıştı. Fakat, proje kapsamında Başarır Sokak’ta yapılan çalışmaların ardından onarılan yol önceki gün çöktü. Yolun çökmesi sonucu bölgeden geçen su borusu da patlamış, kısa süreli su kesintisi de yaşanmıştı. Fakat yol hala onarılmadı” ifadelerini kullandı. 

 

TESKİ İLE PROTOKOL YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri ilçenin birçok noktasında yol onarım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Çalışma yapılmayan yerlerle ilgili ihale çalışmalarımız bitti. Yapılan ihalenin onaylanmasının ardından bozuk yol onarım çalışmaları tüm hızıyla devam edecek. Bunun dışında TESKi ile bir protokol yapacağız. Protokol kapsamında TESKİ çalışma yaptığı yerlerde bozulan yolları kendisi onarıp asfaltlayacak” açıklamalarında bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10