İhtiyaç sahipleri giydiriliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Ramazan ayı başında oluşturdukları CHP Butik adı altında " İyiliğe Dönüştür Projesi"  ile vatandaşların evlerinde kullanmad

Çerkezköy 4.08.2016 19:49:00 0
İhtiyaç sahipleri giydiriliyor

“400 KİŞİYİ GİYDİRDİK”

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ramazan Ayı ilk haftası itibaren başlattıkları CHP Butik kapsamındaki “İyiliğe dönüştür” Projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiğini ve dağıtımının da devam ettiğini kaydetti. Alaca, proje kapsamında Ramazan ayında 400 ihtiyaç sahibi vatandaşın giydirildiğini ifade etti.

 

“ÇAĞRIDA BULUNDUK”

 

Alaca “ İlçemizdeki hayırseverlerimiz ve duyarlı vatandaşlarımız “ İyiliğe dönüştür”  projemizi hayata geçirmeden önce ihtiyaç sahiplerine hayır işi yapacağımızı duyurmamamızın ardından ilçe teşkilatımızda bir çok hayırsever ve duyarlı vatandaşımız evlerinde kullanmadıkları eşyaları ütüleyerek ihtiyaç sahiplerine verilmesi için bize teslim etti. Bizde proje kapsamında toplanan giysileri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza çağrıda bulunduk. Ramazan ayı içersinde 400 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı giydirdik. Ramazan ayından sonrada giydirdiğimiz ihtiyaç sahibi oldu ve giydirmeye devam ediyoruz ”dedi.

 

“KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Kampanyanın devam ettiğini de belirten CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahiplerini giydirmek için başlattığımız ‘ İyiliğe dönüştür’ projemiz kampanyası aralıksız bir şekilde devam ediyor. Giysi ihtiyacı olan vatandaşlarımız İlçe Teşkilatımıza Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arası açık olan CHP Butiğine gelerek burada kendilerine uygun olan giysileri alabilirler. Belirttiğim günlerdeki saatlerde açık olan butiğimizde bu günlerde Kadın Kollarımızdan bir iki arkadaşımız görevli olarak bulunmaktadır. Her ihtiyaç sahibine 3 parça giysi veriyoruz” bilgisini verdi.

 

“HEDEFİMİZ YILSONUNA KADAR 1000 İHTİYAÇ SAHİBİNİ GİYDİRMEK”

 

Hedeflerinin yıl sonuna kadar bin ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşı giydirmek olduğunu da belirten Ebru Alaca, “İyiliğe dönüştür’ projemizin ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor. CHP Çerkezköy Kadın Kolları olarak ilçemizde ne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşımız varsa hepsini giydirmek istiyoruz. Hedefimiz yıl sonuna kadar bin ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşımızı giydirmek. Bu nedenle kampanyamıza halkımızın desteklerini bekliyoruz. Destek ve katkı verenlere de çok teşekkür ediyoruz”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10