"Çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz"

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu'nun 2. Dönemi bugün düzenlenen açılış töreni ile başladı. Açılış öncesi Yaz Spor Okulu'na katılan tüm öğrencilere

5.08.2016 19:49:00 0

ÖĞRENCİ VE VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 

Yaz Spor Okulunun ilk dönemine yaklaşık 750-800 öğrencinin katıldığını, ikinci dönemine ise yaklaşık 500 öğrencinin katıldığını belirten Akay, “Yaz Spor Okulumuz tamamlandığı zaman yaklaşık 1300 öğrencimize, kardeşimize, arkadaşımıza katkı sağlamış olacağız. Bugün buraya katılan tüm arkadaşlarıma, öğrenci kardeşlerime 3 hafta sürecek Yaz Spor Okulu döneminde başarılar diliyorum. Onları buraya kadar getiren ve bizler ile buluşturan çok değerli velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Bizler Çerkezköy Belediyesi olarak sizlerle buluşmaktan, çocuklarımız ile buluşmaktan, onlar ile bir arada olmaktan, onların geleceklerine bir nebze de olsa katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bir kere daha 2016 yılı Yaz Spor Okullarımıza katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Eğitmen arkadaşlarım onların her anında yanlarında olacaklar, onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarınız artık bizlere emanet, onların her türlü sıkıntı ve talepleri ile ilgileneceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

3 HAFTA SÜRECEK

 

Yaz Spor Okulunun açılışında konuşan Yaz Spor Okulları Koordinatörü Oğuz Alaca da Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 2. Döneminin eğitimlerinin 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını ve 26 Ağustos Cuma günü sona ereceğini belirterek. “Yaz Spor Okulumuzun 2. Dönemi’nde İngilizce Kursumuz Atatürk İlkokulu’nda, Folklor Kursumuz Çerkezköy Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda, Voleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Badminton ve Kort Tenisi kurslarımız İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksimizde, Yüzme Kursumuz ise Özel Gülerçin Koleji’nin Kapalı Yüzme Havuzu’nda verilecek. Tüm öğrenci ve velilerimize servis güzergahları ve saatleri bildirildi” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10