Bozdağ'dan mangal partisi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerini kendisine ait çiftliğinde ağırlayarak mangal partisi düzenledi.

Çerkezköy 7.08.2016 19:53:00 0
Bozdağ

ODALAR BİRLİĞİ ÜYELERİ KATILDI

 

Dün saat 14.30’da düzenlenen mangal partisine Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Malkara Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Şen, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emine Arıkan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Fatma Eras, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Sicil Memuru Erkan Aydın, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Muhasebe Müdürü Ahmet Akbaş, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi ve personeli, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri ile eşleri katıldı.

 

ÇİFTLİĞİ GEZDİLER

 

Birlik, beraberlik ve kaynaşmaya yönelik düzenlenen mangal partisinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ misafirleriyle yakından ilgilendi. Yenilen yemeğin ardından Ali Bozdağ misafirlerine çiftliği gezdirmeyi de ihmal etmedi. Esnaf Odası Başkanı Bozdağ ve misafirleri daha sonra Tekirdağ’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmak üzere ilçeden ayrıldılar.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10