Albayrak'tan Serfiçe'ye hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığa seçilen Funda Serfiçe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Albayrak ayrıca, Kent Konseyi binasınÄ

Çerkezköy 7.08.2016 19:55:00 0
Albayrak

MECLİS BAŞKANLIK SEÇİMLERİ DE YAPILDI

 

Ziyareti dolayısıyla Kadir Albayrak’a teşekkür eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Funda Serfiçe, “5 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz 13’üncü kongremizin ardından geçtiğimiz günlerde meclis başkanlığı seçimlerini de yaptık. Çerkezköy Kent Konseyi olarak bugüne kadar olan başarılı çalışmalarımıza ve yükselişimize yapacağımız projelerle bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

KADIN DANIŞMA EVİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kadir Albayrak daha sonra Çerkezköy Kent Konseyi binasının bir bölümünde yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi’nde incelemelerde bulunarak Danış Merkezi Uzmanlarından Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Albayrak merkezin eşyalarının bir an önce getirilerek Çerkezköy Kadın Danışma Evi’nin hizmete açılması talimatını verdi.

 

DANIŞMANLIK HİZMETİ ALABİLECEK

 

Yakın zamanda açılması planlanan merkezde 2 psikolog ve 2 sosyal hizmet uzmanın görev yapacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Bu binada hizmet önceliği ise kadın ve çocuklara olacak. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi’nde, ailevi meselelerde kadınların eşleri de danışmanlık hizmeti alabilecek. Aile terapisinin de uygulanacağı merkezde Çerkezköy halkına ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sunulacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10