Eğitim camiasının acı günü

Yaklaşık bir yıldır mide kanseri tedavisi gören Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Atalay Tekirdaş, önceki gün hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Atalay Tekirdaş, Kapaklı Sivrioğlu Cami

Çerkezköy 8.08.2016 12:06:00 0
Eğitim camiasının acı günü

TOPRAĞA VERİLDİ

 

Dün öğle namazına müteakip Kapaklı Hacı Talip Sivrioğlu Camiinde kılınan cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından 52 yaşındaki Atalay Tekirdaş sevenlerinin gözyaşları arasında Mimarsinan mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

İKİ ÇOCUĞU VAR

 

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde eğitim öğretim veren Çıldır Lisesi Müdürlüğü yapan Atalay Tekirdaş 2 yıl önce Çerkezköy'e tayin olmuştu. Burada Kızılpınar Anadolu Lisesi'nde müdür vekili olarak göreve başlayan Atalay Tekirdaş bir yıl sonrada asaleten Müdürlüğe atanmıştı. Evli ve iki çocuk babası Tekirdas, bir yıldır mide kanseri tedavisi gördüğü, altı ay önce de Namık Kemal Üniversitesi Hastanesinde mide ameliyatı olduğunu ifade edildi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10