"Her kesimi kucaklayıcı olsun"

Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti İl Başkanlığına atanan Cüneyt Yüksel'in başarılı olacağına inancının tam olduğunu kaydetti. Bahar, AK Parti ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 9.08.2016 19:00:00 0
 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına getirilen Cüneyt Yüksel’e görevinde başarılar dileyen Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Reşat Bahar “ Yakinen tanıdığım ve sevdiğim kardeşimiz olan Cüneyt Yüksel’in başarılı olacağına inancım tamdır. Türkiye genelindeki yeni yapılanma ile birlikte birçok il ve ilçede başkanlar ve yönetimlerin değişeceği ve yeni atamaların yapılacağı konuşuluyor.

 

İlçemizde yeni yapılanma ile ilçe başkanlığına ve yönetimine getirilecek isimlerin Çerkezköy’ü kucaklayacak isimlerden olması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

 

“YÜZDE 50 OY POTANSİYELİMİZ VAR”

 

Bahar “ Çerkezköy hızla gelişen ve nüfusu da hızla artan bir sanayi kenti olması ile birlikte ilçemize 81 ilden gelen vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içersinde yaşamaktadır. AK Parti’nin Çerkezköy’de yüzde 50’lik bir oy potansiyeli vardır. AK Parti’nin Trakya bölgesinde birinci parti olarak çıktığı yer olarak Çerkezköy bunu kanıtlamıştır. Yüzde 50 oya sahip olabilecek ilçe başkanı ve yönetiminin göreve getirilmesi gerekiyor” dedi.

 

ŞÜPHEM YOKTUR

 

Bahar, AK Parti’nin önümüzdeki seçimlerde Çerkezköy Belediyesi Başkanlığını tekrar kazanacağını savundu. Bahar “ Oylarımıza sahip çıkarsak 2019 yılında gerçekleştirilecek Belediye seçimlerinde AK Parti olarak seçimleri rahat kazanacağımızı umuyorum” diye konuştu. İlçe Başkanlığında görevlendirilecek isim konusunda en doğru kararın verileceğine inandığını kaydeden Bahar “ İl Başkanımız Cüneyt Yüksel, milletvekillerimiz Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Mustafa Ateş Çerkezköy İlçe Başkanlığı için en doğru kararı vereceklerini düşünüyorum. Ayrıca AK Parti’yi Çerkezköy’de en iyi şekilde temsil edecek ve başarıya taşıyacak adayı Çerkezköy’e kazandıracaklarından da şüphem yoktur “diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10