Fiziki şartlar hazır kayıtlar bekleniyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Çerkezköy'de okul öncesi eğitim için 73 dersliğin olduğunu belirtilerek, 6 yaş öğrencilerin s

Çerkezköy 10.08.2016 19:11:00 0
Fiziki şartlar hazır kayıtlar bekleniyor

73 DERSLİK BULUNUYOR

 

Eğitimin her alanıyla olduğu gibi Okul Öncesi Eğitimle de yakından ilgilediklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, “şu an itibariyle okul öncesi eğitim adına 73 dersliğimiz bulunuyor ve fiziki şartlar olarak da tamamen hazır durumda. En iyi eğitim okul öncesinden başlıyor. Velilerden isteğimiz biran önce 6 yaş çocuklarının kayıtlarını yaptırsınlar” ifadelerine yer verildi.

 

EĞİTİM KURUMLARIMIZA BEKLİYORUZ

 

Okul öncesi eğitim için velileri çocuklarının kayıtlarını yaptırmaya davet eden Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Okul Öncesi Eğitimi İlkokul için gerekli temel alışkanlıklar kazanılmasında da önemli rol oynar. Kendilerini güzel bir şekilde ifade edebilen bireyler yetiştirmek hepimizin görevi. Çocuklarımızın güven duygusunu yaşamaları, yemek yeme, giyinme, bedensel temizliklerini yapabilme ve sağlıklı yaşamanın önemini kavrayabilmeleri için Okul Öncesi Eğitim Kurumlarımıza bekliyoruz” denildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10