Ehlibeyt Dergahına Kubilay'dan ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Ehlibeyt Dergahını ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlÃ

Çerkezköy 12.08.2016 20:31:00 0
Ehlibeyt Dergahına Kubilay

“YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyarette Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergâhı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe tarafından karşılandı. Dernek çalışmaları hakkında Sayın Sinan Boztepe’den bilgi alan Metin Kubilay “Paralel devlet yapılanmasını FETÖ’yü kınıyorum, lanetliyorum. Yapılan saldırılarda vefat eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Çerkezköy, kamu kurumlarıyla, milli iradenin, Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında oldu, bundan sonra da olmaya devam edecektir.” dedi.

 

DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLEDİ

 

Kubilay “  Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, demokrasi mitinglerinde bizi yalnız bırakmadı. Gerek demokrasi mitinglerinde olsun gerekse yapmış olduğumuz program ve etkinliklerde olsun yapmış oldukları katkılardan dolayı Sayın Sinan Boztepe’ye ve tüm dernek üyelerine teşekkür diyorum.” dedi.Ziyaretlerinden ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe hain darbe girişimini lanetledi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10