Mandalı " Karaağaç hizmete bizimle kavuşuyor"

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın talimatları doğrultusunda Karaağaç mahallesindeki parklarda yenileme çalışmaları başlattı.

Kapaklı 16.08.2016 20:34:00 0
Mandalı

PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILACAK

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Karaağaç Mahallesi Belediye Hizmet Binasının yanındaki Park, Fatih camii yanındaki park ve Karaağaç mahallesinin girişinde yer alan park alanında yeni çocuk oyun gruplarının montajına başladı. Montajın tamamlanmasıyla birlikte zeminler kauçuk ile kaplanarak parklarda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılacak.

 

“EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Karaağaç mahallemizdeki park alanlarında yenileme çalışmalarımızı başlattık. Karaağaç mahallemiz bizim için çok önemli. Vatandaşlarımıza yeni sosyal alanlar açarak aileleri ve çocukları ile birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları oluşturacağız. Tabiî ki bunlarla yetinmeyeceğiz. Belirlemiş olduğumuz diğer alanlarda da yeni parklar açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karaağaç mahallemizdeki vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Söz verdiğimiz gibi ve söylediğimiz gibi Karaağaç hizmete bizimle kavuşuyor'' dedi.

 

Çerkezköy Haber


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10