Sizin için ne yapsak az

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede yaşayan şehit aileleri yakınları ile gaziler onuruna moral yemeği programı düzenledi. İlçe protokolünün de katıldığı yemekte konuşan Kaymakam Kubilay, ?

Çerkezköy 17.08.2016 20:55:00 0
Sizin için ne yapsak az

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan Subay Lojmanları içindeki Askeri Gazino’da düzenlenen yemek programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Aysal, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.  

 

MİLLET-DEVLET KENETLENMESİ BİR KEZ DAHA KENDİNİ GÖSTERDİ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay gerçekleştirdi. TSK içine sızan FETÖ/PDY mensupları tarafından cebir ve şiddet kullanılarak demokrasi, temel hak ve hürriyetlerin ortadan kaldırılmaya yönelik darbe girişiminde bulunulduğunu söyleyen Kubilay, “Bu girişim, milletimizin şanlı direnişi sayesinde bertaraf edildi. Şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet-devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini gösterdi. Darbe teşebbüsünde bulunan vatan haini FETÖ/PDY mensuplarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Milletimizin geleceğine yönelik olan darbe girişimine karşı kendini siper ederek şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Çerkezköy’ün 15 Temmuz gecesi itibari ile her kesimiyle milli iradeye, Cumhurbaşkanına ve demokrasiye sahip çıktığını söyleyen Kubilay, “Bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Demokrasi nöbetlerinde sağlanan koordinasyon sayesinde en ufak bir olay dahi yaşanmadı. Kimsenin burnu bile kanamadı” dedi. 15 Ağustos itibari ile Çerkezköy’de 3’üncü hizmet yılını doldurduğunu kaydeden Kubilay, “Çerkezköy’de görev yapıyor olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Birlik beraberlik içinde çalışarak ilçemizi daha güzel yarınlara taşıma sorumluluğunda olduğumuza inanıyorum” dedi. Kubilay sözlerini şöyle tamamladı: “Eğer biz bugün huzur içinde yaşayabiliyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesile ile siz değerli şehit ailelerimizi ve gazilerimizi kendi ailemiz gibi görüyoruz. Sizler için ne yapsak azdır. Sadece belli günlerde değil, her zaman sizlerin yanında olacağız.” Yemek programı İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın yaptırdığı duanın ardından sona erdi.

 

Haber / PINAR SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10