Emniyet amiri Aksaray'a götürüldü

FETÖ şüphelisi olduğu iddia edilen emekli emniyet amiri Ş.G., dün sabah saat 11.00 sıralarında Aksaray'dan gelen Terörle mücadele ekiplerine teslim edildi. Aksaray'a götürülen şüpheli ifadesinin

Çerkezköy 22.08.2016 20:45:00 0
Emniyet amiri Aksaray

BABASINA AİT EVDE YAKALANDI

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Ağustos Perşembe günü FETÖ şüphelisi olduğu iddia edilen emekli emniyet amiri Ş.G.’yi babasına ait Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Gizem Sokak’ta ki evinde yakalayarak gözaltına almış, baba evinde de geniş çaplı arama yapılarak şüphelinin pencereden aşağı attığı USB Bellekler ile evdeki bazı kitap ve evraklara el konulmuştu.

 

DÜN SABAH AKSARAY’A GÖTÜRÜLDÜ

 

Baskın esnasında emniyet güçlerine zorluk çıkaran şüphelinin kardeşi İ.G.’de gözaltına alınarak Gazi Polis merkezine götürülmüştü. İstihbarat Emniyet Amiri Ş.G., Aksaray’dan emekli olduğu için oradan ekip gelene kadar da nezarethanede tutulmuştu. Eşi ve akrabalarıyla belirli sürelerde görüştürülen şüpheli Ş.G., Aksaray’dan gelen Terörle mücadele ekiplerince dün saat 11.00’da alınarak Aksaray’a götürüldü. Şüphelinin Aksaray’da alınacak ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10