Kubilay'dan Candaş'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığına yeni atanan Tank Albay Tugay Komutanı Engin Candaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kubilay'a ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 22.08.2016 20:46:00 0
Kubilay

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Öncelikle hain paralel çeteyi, FETÖ/PDY’ yi bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hain darbe girişiminde şehit olan tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İlçemiz 3. Zırhlı Tugay Komutanlığına atanan Tank Albay Tugay Komutanı Engin Candaş’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Komutanımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, İlçemize hoş geldiniz diyor, başarılı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

 

OLAYLARI LANETLEDİ

 

Kubilay “  Son günlerde yurdumuzun değişik illerinde yapılan hain terör saldırılarına da şiddetle kanıyor, bu kanlı saldırıları gerçekleştiren alçak teröristleri de lanetliyorum. Saldırılarda şehit olan Güvenlik kuvvetlerimiz ile vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10