Uygulamaları yerinde inceledi

Son günlerde artan terör olaylarının ardından ülke genelinde güvenlik önlemleri artırılırken, Çerkezköy'de de tedbirler üst seviyeye çıkarıldı.

Çerkezköy 23.08.2016 19:43:00 0
Uygulamaları yerinde inceledi

TEDBİRLER ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Jandarma ekipleri ilçe merkezinde huzur operasyonlarına aralıksız devam ederken, son günlerde ülke genelinde artan terör olaylarının ardından emniyet tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki akşam itibariyle hem Tepe Emlak konutlarından Çerkezköy istikametine doğru olan yol üzerinde hem de Tugay kavşağı üzerinde uygulama yaptı.

 

JARDARMA EKİPLERİ DE VELİKÖY VE KIZILPINAR DA UYGULAMA YAPTI

 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de kendi görev sahası içinde olan Kızılpınar ve Veliköy mahallerinde trafik ve asayiş uygulamasında bulundu. Gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik uygulamasında trafik ekiplerinin yanı sıra Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Güvenlik Büro ekipleri de görev aldı.  Akşam 21.00 sıralarında başlayan uygulamalar sabahın erken saatlerine kadar devam ederken, yapılan uygulamada 160’dan den fazla GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 90’a yakında araç da durdurularak kontrol edildi. Trafik ekipleri rutin kontrollerini gerçekleştirdiği esnada Asayiş ve Güvenlik Büro ekipleri de uzun namlulu silahlarla görevlerini icra ettiler.

 

UYGULAMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Halkın huzur ve refahı için artırılan önlemler kapsamında gerçekleştirilen uygulamaları Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kolluk kuvvetlerine görevlerinde başarı dileyen Kaymakam Kubilay, araçlarından inen araç sürücüleriyle de sohbet ederek alınan tüm tedbirlerin halkın huzur ve refahı için olduğunu ifade etti.

 

GEREKLİ TEDBİRLER ALINIYOR

 

Ülke genelinde artan terör olaylarının ardından gerekli tedbirlerin Çerkezköy’de alındığını sözlerine ekleyen Kaymakam Metin Kubilay, “son günlerde ülkemizde maalesef ki terör olayları arttı. Onlarca masum insanımız haince saldırılarda hayatlarını kaybediyor. Hain saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Olası bir tehlikeye mahal vermemek adına İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma ekiplerimiz büyük bir özveri ile şehrin giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemleri artırarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Alınan tedbirler aralıksız devam edecektir” dedi.

 

UYGULAMALARIMIZ SIKLIKLA DEVAM EDECEK

 

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da yaptığı konuşmada, “Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamalarımız sıklıkla devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10