Tarih: 27.09.2013 20:49

42. Başkanlar Konseyi Tekirdağ’da toplandı

Facebook Twitter Linked-in

 TOPLANTININ VERİMLİ OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Organizasyona ev sahipliği yapacak olan Trakya Gazeteciler Birliği Dernek Başkanı Naci Akyazı ile dernek üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Vali Yerlikaya; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca’ya, 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 42. Başkanlar Konseyi toplantısının, verimli olması dileği ile basın camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAK
Başkanlar, Tekirdağ Belediyesi’ni de ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun etkinliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Toplantıda yine hep birlikte olacağız ve görüş alışverişinde bulunacağız” dedi. Toplantı için Tekirdağ’a gelen heyet, ziyaretlerin ardından akşam saat 20.00’da Ramada Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Yemekte Tekirdağ Gazeteciler Birliği Derneği Yönetim Kuruluna ve gazeteciler Nazif Karaçam ile Hayrettin Nalbantoğlu’na federasyonun plaketi takdim edildi.

Haber / Sevim BOZKURT



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —