Atatürk anıtı çevresi çiçeklendiriliyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtı çevresinde yeniden çiçeklendirme çalışması başlattı.

Çerkezköy 25.08.2016 21:20:00 0
 Atatürk anıtı çevresi çiçeklendiriliyor

ÇALIŞMALAR HAFTA SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk anıtı çevresinde yeniden başlattığı düzenleme çalışmaları nedeniyle çiçek ekimi çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi. Atatürk Anıtı çevresindeki çevre düzenlemesi ve çiçek ekimi çalışmalarını 10 kişiden oluşan bir ekip yapıyor. Çerkezköy Belediyesi park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Gülşah Gürhanel Dönmez ‘de çalışmalara nezaret ederek çalışmaların titizlikle yapılması talimatını veriyor.

 

ÇEŞİTLİ MEVSİMLİK ÇİÇEKLER EKİLİYOR

 

Atatürk Anıtı çevresinde yapılan çevre düzenlemesinin ardından alanlara taflan, roketbertiz, şimşir  ve çeşitli renkler de begonya çiçeği ekim yapılacak. Atatürk anıtı çevresinde yapılan çevre düzenlemesi, peyzaj çalışması ve çiçek ekimi çalışmalarına Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde staj yapan üniversite öğrencileri de çalışmalarda hazır bulundular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10