Yüceer'den Çerkezköy çıkartması

Çerkezköy'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP PM üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, ÇTSO'daki ziyaretinde Artvin'deki saldırıyı kınayarak, Fırat Kalkanı operasyonları hakkÄ

Çerkezköy 25.08.2016 21:30:00 0
Yüceer

İLK OLARAK MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

 

CHP PM üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Çerkezköy’e geldi. CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve CHP İlçe Yönetimi tarafından karşılanan Yüceer, ilk olarak mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi. Candan Yüceer daha sonra Şehit Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret ederek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına geçti.

 

ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL EDİYORUZ

 

CHP Milletvekili Candan Yüceer ve CHP İlçe Yönetimi ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akın, Mustafa Seçkin ve Sinan Sifil tarafından karşılandı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oda yönetimi olarak böyle ziyaretleri çok önemsiyoruz. Çünkü bu ziyaretler bizlere önem verdiğinizi gösteriyor. Biz burada Çerkezköy’ü temsil ediyoruz ve Çerkezköy de Türkiye’nin sayılı ilçelerinden birisidir. Ülkemiz çok korkunç bir darbe girişimini atlattı. Fakat bu durum sanayicimizin üretiminde ya da yatırımlarımızda hiçbir sıkıntı oluşturmadı. Ben yaşanan olayların etkisinin 2017’de kendisini göstereceğini düşünüyorum” diye konuştu.

 

EL BİRLİĞİYLE BU GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

 

Kozuva’nın konuşmasını tamamlamasının ardından ÇTSO’nun Çerkezköy ve Türkiye için önemli olduğunu ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Çerkezköy bugün bir markaysa bu sizin sayenizdedir. Ülkemizde 15 Temmuz gecesi korkunç bir olay yaşandı. İnşallah el birliği ile bu günleri de atlatacağız” açıklamasında bulundu.

 

UMARIM BİR DAHA BÖYLE BİR SALDIRI YAŞAMAYIZ

 

Basın mensuplarının Artvin’de yaşanan çatışma ve TSK’nın Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili sorularına cevap veren Milletvekili Yüceer, “Artvin’deki saldırı çok üzücü ve düşündürücüdür. Kaybımız olduğu için çok üzüntülüyüz. Öncelikle kaybımız için Allah’tan rahmet diliyorum. CHP’nin teröre karşı duruşu çok nettir. Nereden, kimden gelirse gelsin teröre karşı her zaman karşı olduk. Sanırım bu tutumumuzdan dolayı böyle bir saldırıya maruz kaldık. Umarım bir daha böyle bir saldırı yaşamayız” ifadelerini kullandı.

 

YAPICI OLMAK ZORUNDAYIZ

 

Ülkenin refaha, huzura, bilime ve akla ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Candan Yüceer, “Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Baskıyla, zulümle, terörle olmuyor. Artık bu acıları yaşamak istemiyoruz. Daha güzel şeyler üretmek için siyaset yapmak istiyoruz. Husumet ve kayıplar üzerinden değil. Yapıcı olmak zorundayız. Buna hepimizin ihtiyacı var. Suriye’yi görüyorsunuz. Bir bölge IŞİD’te, bir bölge Özgür Suriye Ordusu’nda, bir bölge rejim gücünde, bir bölge PYD’de. Birbiriyle acımasızca çarpışan, insan diyemeyeceğim insanlar var. TSK’nın Fırat Kalkanı operasyonu gecikmiş bir operasyon, fakat askerimizin orada olması biraz düşündürücü ve üzücü. Sınır ötesi operasyonlar bizim en son istediğimiz şeydir. Fakat gerekli olduğu durumlarda çaresiz kalınabiliyor. Şu an tek isteğimiz askerlerimizin sağ salim geriye dönmesidir” diye konuştu.

 

BAĞIŞI BABASI İÇİN YAPTI

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve CHP İlçe Yönetimi ÇTSO ziyaretinin ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Candan Yüceer Ağustos ayında dünyaya gelen TSD Çerkezköy Şubesi üyeleri için düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Ağustos ayından doğanlar için doğum günü partisine sponsor olan Taner Yavuz, ayrıca derneğe iki adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Yavuz, bağışı eski dondurmacı olan babası Ekrem Yavuz adına yaptığını ifade ederken, Candan Yüceer de yaptığı bağıştan dolayı Taner Yavuz’u tebrik etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10