"Yaptığınız çalışmalar bize ışık tutuyor"

Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay dün Ergene Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Serkan Alkan,Müge Yıldız ve Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen ile birlikte Çerkezköy Kent Konseyine ziyaret

Çerkezköy 26.08.2016 20:44:00 0

“SİZLERİN ÇALIŞMALARINIZI İLGİYLE İZLİYORUZ”

 

Çerkezköy Kent Konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay “Bizlerde bir ay önce yapılan kongre ile göreve geldik. Çerkezköy’ün çalışmalarını yakınen takip ettim. Başarılı çalışmalar yapan ve bölgemizin örnek Kent konseyi olmanız nedeniyle de ilk ziyaretimizi sizlere yapmak istedik. Funda Service’nin Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı iken de başarılı çalışmalar yaptığını biliyoruz. Bu çalışmaları aynı şekilde devam ettireceğine inanıyoruz. Görevinizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ergene olarak yeni bir ilçe olduklarını kaydeden Tuncay “ Yeni ilçe olduğumuz için şehir merkezimiz bile bulunmuyor. Ama Çerkezköy’ün sanayi kendi olması nedeniyle kent merkezinde her şeye sahiptir.  Bu nedenle sizlerin ilçenizi daha da geliştirmek adına yaptığınız çalışmalar bizlere ışık tutuyor. Bugün bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Ergene Kent Konseyi olarak bizlerde ilçemizin gelişmesine katkı sağlamak için aktif projeler üretmek istiyoruz ve bu konuda da çalışmalar başlattık. Bu çalışmalarda da sizlerden yardım taleplerimiz olacak” diye konuştu.

 

“ÇALIŞMALARINIZ DEVAM EDECEKTİR”

 

Ziyarette konuşan Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen “ Seçimlerden sonra oluşturulan kadın meclisimiz çalışmalara hızlı başladı. Aktif bir çalışma içersine girdik. Amacımız bölgemizde kurulmayan kent konseylerinin açılmasına yardımcı olmaktır. Çerkezköy Kent Konseyi bölgemizin ilk kurulan konseylerinden birisi olması nedeniyle yaptığı çalışmalar ve kalıcı eserleri görmekteyiz. Sizlere ve ekibinize yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor, başarılı çalışmalarınızın da devam edeceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

ESKİ YÖNETİM ÖZVERİLİ ÇALIŞTI

 

Ziyaretten ötürü Ergene Kent Konseyi yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe “ Çerkezköy Kent Konseyi kurulduğundan bu güne kadar ürettiği projeler ile ilçenin gelişimine ve belediyemizin çalışmalarına katkı sağlamaktadır. Benden önceki Başkanımız Serkan Karagöz yönetimi ile çalışmaları özverili bir şekilde yaptılar. Bizlerde aldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Bu görevden önce Kadın Meclisi Başkanlığı dönemimde başarılı çalışmalara imza attık. Kahve günleri düzenledik, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da eşya yardımında bulunduk. Bu etkinliklerimize de belediyemiz, muhtarlarımız ve hayırseverlerimiz katkı ve destekte bulundular” dedi.

 

“DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Çerkezköy Kent Konseyi olarak bütün konseylere çalışmalarında destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Serfiçe “ Tekirdağ Büyükşehir oldu. Kapaklı Çerkezköy’den ayrılarak bazı köyleri de içine alarak ilçe oldu. Çerkezköy bölgede nüfus olarak Trakya’nın dördüncü büyük kenti olmasına rağmen, kapladığı alan nedeniyle küçük ilçesi konumuna geldi. Çerkezköy ilçe olarak Türkiye genelinde en çok göç alan tek ilçe merkezidir. Hizmet yönünden de devamlı her alanda hizmet bekleyen bir ilçedir. Bu nedenle Çerkezköy Kent Konseyi olarak bizlerde ilçemizin gelişimine katkı sağlamak için projelerimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10