Teşekkür ziyaretlerine devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum ve Kuruluşlara yönelik düzenlediği demokrasi nöbeti teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Çerkezköy 29.08.2016 21:21:00 0
Teşekkür ziyaretlerine devam ediyor

EMNİYET TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Personelini ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Demokrasi Nöbetlerinde sağlamış oldukları güvenlik tedbirlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Murat Ogan’a ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür etti.

 

BİR KEZ DAHA KINADI

 

Darbe teşebbüsünde bulunan vatan haini, millet düşmanı FETÖ/PDY’ye mensup teröristleri bir kez daha şiddetle kınayarak konuşmasına başlayan Metin Kubilay, “Milletimizin geleceğine, vatanımızın birliğine yönelik bu hain darbe girişimine karşı kendini siper eden, bu uğurda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. İlçemizde yapılan titiz çalışmalar ve sağlanan koordinasyon sayesinde bugüne kadar olumsuz herhangi bir olay yaşanmadı. Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarıyla, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamından başlamak üzere Vatanının, Bayrağının ve Devletinin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu nedenle çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10