Bahar : Soylu görevinde başarılı olacaktır

Ak Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Reşat Bahar İçişleri Bakanlığı'na getirilen Süleyman Soylu'nun başarılı olacağını söyledi.

Çerkezköy 4.09.2016 22:04:00 0
Bahar : Soylu görevinde başarılı olacaktır

“VATANINI MİLLETİNİ ÇOK SEVEN BİR SİYASETÇİ”

 

Reşat Bahar  “ Yıllar önce Demokrat Parti’de ilçe başkanlığı yaparken, bakanımızda partimizin Genel Başkanlığını yapıyordu. Kendisi ile çok iyi ilişkiler içersinde olduk. Ülke insanını çok iyi tanıyan genç ve dinamik bir siyasetçidir .Ak parti saflarına geçmesi bir yerde AK Parti’ye de ivme kazandırmıştır. 15 Temmuz’da Fetö örgütünün darbe girişimi sırasında sokağa çıkarak kendini askerlerin önünü atmış darbenin bertaraf edilmesi için çalışmıştır. O gece  darbecilerin kestiği TRT 1’in yayınını yeniden başlatmak için mücadele etmiş ve yayın akışını sağlayan bakan olmuştur. Onun bu cesareti,demokrasi anlayışı vatanını ,bayrağını ve milletini ne kadar çok sevdiğinin göstergesidir.Bakanımız Süleyman Soylu, bu uğurda canını bile hiçe sayarak,canını feda edeceğini göstermiş ve devletin bekası tüm milletimize böyle helal süt emmiş evlatlara emanet edildiğini de göstermiştir. Bakanımızın yeni görevinde çok daha başarılı olacağına içtenlikle inanıyor, kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun”dedi.

 

YENİ İL YÖNETİMİNE DE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Geçtiğimiz hafta yeni yönetimini belirleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına da görevinde başarılar dileyen Bahar “Geçen hafta içerisinde yeni oluşturulan İl yönetimimizin  başarılı çalışmalar yapmasını diliyorum.  Yönetime seçilen arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10