Özel öğrencilere özel ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Serkan- Müjgan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Mevlüt Durmuş ve Cumhuriyet Ortaokulu  Özel Eğitim öğrencisi Talha Tuna'yı  evlerinde ziyaret etti.

Çerkezköy 5.09.2016 22:05:00 0
Özel öğrencilere özel ziyaret

EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

 

Serkan- Müjgan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Mevlüt Durmuş ve Cumhuriyet Ortaokulu  Özel Eğitim öğrencisi Talha Tuna Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz de hazır bulundu.

 

GEREKLİ TALİMATLARI VERDİ

 

Ziyarette ailelerle sohbet eden Kaymakam Kubilay, bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Durmuş ailesi, Mevlüt Durmuş’un diş tedavisi ve bilgisayar öğrenmesi için yardım talebinde bulundular. Kaymakam Kubilay, Mevlüt’ün diş tedavisinin bir an önce yapılması için Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini arayarak gerekenin yapılması talimatını verirken, bilgisayar öğrenmesi için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne talimat verdi.

 

YETKİMİZ ÇERÇEVESİNDE ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

Kaymakam Metin Kubilay’ın talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Talha Tuna’ ya dizüstü bilgisayar, Mevlut Durmuş’a da tablet bilgisayar ve televizyon alınmıştı. Ailelerin yaklaşan Kurban Bayramlarını da kutlayan Metin Kubilay, “Sosyal Devlet anlayışı ile özel eğitim öğrencilerin ailelerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz ve yetkimiz çerçevesinde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimiz sürekli olarak devam edecektir” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10