Yüksel: Her kesimi kucaklayacak bir yönetim oluşturduk

Göreve atandıktan sonra İl Yönetim Kurulunu ve İl Yürütme Kurulu üyelerini belirleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltı programında konuşma ge

Tekirdağ 8.09.2016 19:05:00 0
Yüksel: Her kesimi kucaklayacak bir yönetim oluşturduk

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

 

Erdoğan Orhan Kongre Merkezinde gerçekleşen basın toplantısına AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün'ün yanı sıra İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantı'da açılış konuşmasını gerçekleştiren il başkanı Cüneyt Yüksel her kesimi kucakladıkları bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirtti.

 

“YENİ YÜZLERİ ARAMIZA KATTIK”

 

Kahvaltı programında açılış konuşması gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel “Öncelikle AK Parti il yönetimi olarak düzenlediğimiz basınla tanışma kahvaltımıza katılan basın mensuplarımıza çok teşekkür  ediyorum. 11 ilçeden de arkadaşımız yönetimde yer alıyor. Bu bir ilktir. Daha önce ilçelere çok ağırlık verilmiyordu. Çorlu'da bir organizasyon yaptığımız da hem teşkilatımız hem de il yönetimimiz kalabalık bir şekilde organizasyona dahil oluyoruz. Hem ilçe bazında hem il bazında sorunları değerlendirebiliyoruz. Bu gerçekten çok önemlidir. Aramıza yüzde 40'a yakın yeni simalar var. Yeni arkadaşlarımızın da bakış açılarından yararlanmak istiyoruz. Partiyi biraz daha kucaklayan bir hale getirmek istedik. Eskilerden aldığımız güç ile yeni yüzler aramıza kattık. Hepsi de tecrübeli ve vizyon sahibi kişiler ve onların da başarılı olacağına inanıyoruz. Bu tür toplantılarımızı 11 ilçemizde de yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

“YÖNETİMİN İÇİNDEYMİŞ GİBİ ÇALIŞIYORLAR”

 

Önceki dönemlerde görev yapan İl Başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “ Yönetime giremeyen arkadaşlarımız da listenin içindeymiş gibi çalışıyorlar. Yeni yönetimimizin başarılı olacağına inanıyoruz. 2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ’da 12-0’lık bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi 2019 yılında yapılacak seçimlerde unutturacağız” dedi.

 

“MİLLETİMİZE EN İYİSİNİ YAPIYORUZ”

 

15 Temmuz’da yaşanan kanlı darbe girişimine de değinen Yel “ 15 Temmuz’da yaşadığımız darbe girişiminde kahraman milletimiz bu olayı bertaraf etmiş ve Türk Milletinin demokrasiye olan bağlığını tüm ülkelere kararlı bir şekilde göstermiştir. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize bir yıl meydanlarda kalın deseydi bile karda kışta kalacaktık. AK Parti olarak 15 yıllık birikimimizle ülkemizin her yerine en iyi şekilde hizmet götürülmektedir. Terörle mücadelemiz devam ediyor. FETÖ/PYD ve pkk terör örgütünün üzerine gidiliyor. Bu mücadeleler de başarılı sonuçlar alınıyor. Yıllarca sonuç alınamayan yerde bir haftada başarı sağlandı. Güçlü devlet olduğumuzu bütün dünyaya kabul ettirdik. Bu aziz milletimize en iyisini yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

TEKER TEKER TANITTILAR

 

17-25 Aralık operasyonun ardından ülke olarak iki seçim geçirdiklerini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün “317 milletvekilimiz içinde FETÖ’cü olduğunu sandığımız milletvekili olduğunu düşünmüyorum.  Siyaset konusunda  hiç kimsede dokunulmayacak sanmasın. Böyle bir şey varsa onlara da dokunulacak” dedi. Metin Akgün’ün konuşmasının ardından İl Yönetim Kurulu üyeleri teker teker basın mensuplarına kendilerini tanıttı. İl Yürütme Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından toplantı soru cevap şekilde devam ederek son buldu. 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10