Ayaz'dan erken veda

Romanya'da  8-11 Eylül tarihlerinde gerçekleşen  Avrupa Yıldızlar Taekwando Şampiyonasında 37 kiloda ülkemizi temsil eden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü  Milli sporcusu Samet Ayaz elemelerde Sırp

9.09.2016 21:05:00 0
Ayaz

HEDEFİM MADALYA KAZANMAKTI

 

Şampiyonaya altın madalya kazanmak için iyi hazırlandığını bir ve iki maçını bay geçerek tur atladığını, ancak şansızlığı nedeniyle üçüncü maçını mağlup tamamlayarak turnuvaya erken veda ettiğini kaydeden  Çerkezköylü yıldız Milli Sporcu Samet Ayaz, “Uluslar arası ilk milli maçımda kilomda ülkeme altın madalya kazandırmayı hedeflemiştim ve bu nedenle şampiyona öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Ancak müsabakalar sırasında bazen sporcular istediğini yansıtamaması ve şans faktörünün de yanında olmaması nedeniyle başarıyı yakalayamıyor. İşte bende şansızlığım nedeniyle üçüncü maçımda yenilerek şampiyonada hedefime ulaşamadım” diye konuştu.

 

“İYİ BİR TECRÜBE EDİNMİŞ OLDUM”

 

Samet Ayaz, milli forma ile mücadele ettiği Avrupa şampiyonasında tecrübeli rakipleri arasında ve izlediği müsabakalarda iyi bir tecrübe edindiğini de belirterek, “37 kiloda mücadele ettiğim şampiyonada kilomda toplam 24 sporcu vardı.Turnuvada çok iyi bir tecrübe edindim. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda edindiğim tecrübemle birlikte daha iyi maçlar çıkararak derece  yaparak madalya kazanacağıma inanıyorum. Şansıma katkı ve desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere İl Spor Müdürlüğümüze, federasyonumuza çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10