Ak Parti'den 250 aileye kurban eti yardımı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı süresince ihtiyaç sahibi yaklaşık 250 aileye Kurban eti dağıtımı gerçekleştirildi.

Çerkezköy 14.09.2016 12:13:00 0
Ak Parti


HİSSELERE BÖLÜNEREK DAĞITILDI

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanlığı bir Sosyal Sorumluluk Projesini daha hayata geçirdi. Ak Parti İlçe Teşkilatına bağlı mahalle başkanları tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerini Sosyal Politikalar Başkanlığına bildirirken, kesilen kurban etleri hisselere bölünerek belirlenen 250 aileye dağıtımı yapıldı.

 

KURBAN ETİ DAĞITIM PROGRAMI

 

Konu hakkında bilgi veren Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, “sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha ekleyerek ihtiyaç sahibi 250 ailemize bu bayramda da yardımda bulundu. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize gönüllerimiz bir diyerek, bayram süresi boyunca mahalle başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ‘Kurban Eti Dağıtımı’ programımıza destek sağlayan ilçe yönetimimiz ile üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk projelerimiz aralıksız devam edecektir. Rabbim kestiğimiz ve dağıttığımız kurbanlıkları kabul eylesin” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10