İlk etap Pazartesi tamamlanıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kulalar sokak üzerinde yapımı devam eden parkın birinci etap çalışmaları Pazartesi günü tamamlanıyor.

Çerkezköy 16.09.2016 20:24:00 0
İlk etap Pazartesi tamamlanıyor

PAZARTESİ GÜNÜ OTURMA GRUPLARI MONTE EDİLECEK

 

Kulalar sokak üzerinde bulunan 5 parseldeki park yapım çalışmaları kısa bir süre önce başlarken, park çalışmalarının ilk etabının Pazartesi günü tamamlanacağı öğrenildi. Park ve Bahçelerde ki özverili çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Pazartesi günü itibariyle ilk etap çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Mini basket sahasına kadar olan kısımda bitkilendirme ile çimlendirmenin yanı sıra Pazartesi günü banklar monte edilecek” denildi.

 

BİTKİLER EKİLDİ

 

Ekilen bitkiler hakkında da bilgi veren yetkililer, “ilk etap çalışmalarımız kapsamında sulama sistemlerinin monte edilmesinin ardından toprağımızı sererek Gavra, Lavanta, Ihlamur, Leylandi ve Likstrum bitkilerinin ekimini gerçekleştirdik. Son olarak bugün yapılacak olan çimleme işleminin ardından da banklar monte edilerek ilk etap çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” ifadelerine yer verildi.

 

İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

 

5 parsel üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında Mini futbol sahası, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve oturma grupları olacak. İlk etap çalışmaları kapsamında park alanı üzerinde elektrik hatlarının çekilmesinin ardından taş zemin döşemeleri yapıldı. Pazartesi günü sona erecek olan ilk etap çalışmalarının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları vakit kaybetmeden ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Yetkililer parktaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte örnek bir park olacağı ve göz kamaştıracağını ifade ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10