Önce direği devirdi sonra orta refüje çıktı

Atatürk Viyadüğü'nde önceki gece meydana gelen trafik kazasında otomobil kullanılmaz hale gelirken, araç sürücüsü Osman Y., ise hafif şekilde yaralandı.

Çerkezköy 18.09.2016 21:47:00 0
Önce direği devirdi sonra orta refüje çıktı

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

 

Önceki gece Atatürk Viyadüğü’nde meydana gelen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Osman Y., idaresinde ki 59 TS 183 plakalı araç Viyadükten Altı yol kavşağına seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

 

ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ

 

Araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce orta refüjde bulunan elektrik direğini devirdi sonrasında da araç hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar olay yerine koşarak yan yatan arabayı kaldırdıktan sonra araç sürücüsünü araç içinden çıkarmayı başardılar. Meydana gelen kazanın ardından otomobil kullanılmaz hale gelirken, olay yerine iki 112 sağlık ekibi sevk eldi. Sağlık ekiplerinden biri yaralı araç sürücüsüne ambulans içinde müdahale de bulunurken, hafif şekilde yaralandığını ifade ettiler. Diğer sağlık ekipleri ise başka yaralı olmadığı için olay mahallinden ayrıldılar.

 

ARAÇ YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

 

İddiaya göre araç sürücüsü Osman Y.’nin viyadükten süratli bir şekilde indiği ve bu sebepten dolayı da bir anlık dikkatsizlikten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptığı ifade edildi. Kazanın meydana geldiği anda elektrik direğinin devrilmesiyle birlikte diğer şeritte başka bir aracın bulunmaması olası bir faciayı da önlemiş oldu. Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri Viyadüğün Cengiz Topel caddesine doğru olan kısmını trafiğe kapattı.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kazaya karışan aracın olay kaza yerinden çekici yardımıyla çekilmesinin ardından araç yolu yeniden trafiğe açıldı. Kazanın ardından orta refüjde bulunan Atatürk büstü de büyük oranda zarar gördü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10