Gerginlik maçı yarıda bıraktı

Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 2016-2017 sezon açılış karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya geldi.

19.09.2016 20:09:00 0
Gerginlik maçı yarıda bıraktı

TÖREN DÜZENLENDİ

 

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, 2016-2017 futbol sezonu sezon açılış karşılaşmasında BAL ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadı’nda düzenlenen sezon açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve İmdat Özgör, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve yönetim kurulu üyeleri ile 100’e yakın taraftar katıldı.

 

KADROMUZUN YÜZDE 90’INI KORUDUK

 

Program, yeni sezonda 1911 Çerkezköyspor formasını terletecek olan oyuncuların tanıtımı ile başladı. Törende konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Üç yıldır Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Her sezon olduğu gibi bu sezon da hedefimiz şampiyonluktur. İlk iki yıl inanılmaz tecrübe ve deneyimler edindik. Bu tecrübeler ışığında kadromuzu şekillendirdik. Devamlılığın başarıyı getirdiği düşüncesi ile kadromuzun yüzde 90’ını koruduk. Faydalı olacağını düşündüğümüz isimleri de kadroya dahil ettik. Kendini ispatlamış bir Teknik Diretör ile anlaştık. Yeni kadromuzla 10 Ağustos itibariyle çalışmaya başladık” ifadelerine yer verdi.

 

HERKES BU TAKIMLA GURUR DUYACAK

 

Narçın konuşmasının devamında ise, “Lig 15 gün sonra başlayacak ve hazırlıklarımızı tamamlayıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu arada Çerkezköy halkının, esnafının ve iş adamlarının takımımızı daha da sahiplenmiş olması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu görüntü şampiyonluğa olan inancımızı daha da güçlendirmektedir. Buradan tüm Çerkezköy halkına sesleniyorum. Bu takıma sahip çıkın. Herkes bu takımla gurur duyacak. Tribündeki yerinizi alın ve seyretmeye başlayın” dedi.

 

İKİNCİ DAKİKADA BEKLENEN GOL GELDİ

 

Murat Narçın’ın konuşmasını tamamlamasının ardından 1911 Çerkezköyspor ile Teknik direktör Ersan Yüksel’in eski takımı olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gaziosmanpaşaspor karşı karşıya geldi. Özel maça hızlı başlayan 1911 Çerkezköyspor takımı ikinci dakikada golü buldu. Sağ kanattan topla ilerleyen Şafak Törin’in ceza sahası içine kestiği top, rakip defansa çarparak filelerle buluştu. Karşılaşmanın 38’inci dakikasında da sağ kanattan topla ilerleyen Metin’in ceza sahası içine gönderdiği topa, zor pozisyonda kafayla vuran Hakan Tice, takımını 2-0 öne geçirdi.

 

DEVAM ETSE BİRBİRİNİZİN BACAKLARINI KIRACAKSINIZ

 

İlk yarının kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca ilk devre temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında maçın hakemi 1911 Çerkezköyspor lehine penaltı verince ortalık karıştı. Karşılaşmada gerginliğin artması üzerine 1911 Çerkezköyspor Teknik direktörü Ersan Yüksel takımını sahadan çekti. Eski futbolcularının ‘Hocam maçı neden yarıda kesiyorsun’ şeklindeki serzenişlerine, Teknik Direktör Ersan Yüksel ise, “karşılaşma devam etse birbirinizin bacaklarını kıracaksınız. Değer mi böyle bir şeye” cevabını verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10