CHP'li kadınlardan birliktelik mesajı

Tekirdağ CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Karaağaç ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP Kapaklı Kadın Kolları'nı ziyaret etti. Hülya Karaağaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini CHP Kapak

Kapaklı 22.09.2016 23:53:00 0
CHP

PARTİYİ İKTİDARA TAŞIYACAKLARINI DİLE GETİRDİLER

 

Tekirdağ CHP İl Kadın Kolları başkanı Hülya Karaağaç ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Hülya Karaağaç’ı CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Meliha Özgül ve yönetim kurulu karşıladı.  Olgun bir havada geçen görüşmede CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında İl kadın Kolları başkanı ve yönetimine bilgiler verdi.

 

ÇALIŞMALARI YILMADAN GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

 

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Karaağaç  öncelikle CHP Kapaklı İlçe yeni binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, il genelinde bundan böyle CHP kadın kollarının her zamankinden daha  sıkı bir çalışma programı kapsamında faaliyet göstereceğini ve partiyi iktidara taşıyacaklarını dile getirdi. Ayrıca Karaağaç, yapılacak çalışmaların yılmadan, yorulmadan, özveriyle gerçekleştirilmesi gerektiğini ve başarının bu şekilde yakalanacağını söyledi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10