Şampiyonaya iki sporcu ile katılıyorlar

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü, Konya'da 7-11 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Gençler Taekwando  şampiyonasına  iki sporcu ile katılacak.

23.09.2016 19:14:00 0
Şampiyonaya iki sporcu ile katılıyorlar

55 KİLODA İKİ SPORCU İLE İLÇEMİZE TEMSİL EDECEĞİZ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Türkiye Gençler Taekwando Şampiyonasına iki sporcu ile katılacaklarını söyledi. Ayaz, “her şampiyonada ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Daha önce Antalya’da yapılacağı açıklanan ve sonra Konya olarak yeri değiştiren ve 7-11 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Türkiye Gençler Taekwando Şampiyonasına Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak 55 kiloda Berkay kaçmaz ve Berkan Aslan olmak üzere iki sporcumuzla katılıyoruz.Amacımız bu şampiyonada da ilçemize ve ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olacak.”dedi.

 

SPORCULARIMIZDAN MADALYA BEKLİYORUZ

 

Şampiyona hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürdüklerini de belirten Vural Ayaz, “ Konya Kapalı Spor Salonu’nda 7-11 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Gençler Taekwando Şampiyonası hazırlıklarını, şampiyonaya katılacak olan sporcularımız Berkay kaçmaz ve Berkan Aslan sıkı şekilde sürdürüyor. Her iki sporcumuzda şampiyonada başarılı olmak ve başarılı olmak ve madalya kazanmak için hırslı bir şekilde çalışma yapıyorlar. Onların başarılı olması için antrenörleri olarak gereken çalışmaları aksatmadan sürdürüyorum. İnşallah bu şampiyonada derece yaparak madalya kazanacaklarına inanıyorum.”diye konuştu.

 

AMACIMIZ BAŞARILI OLMAK

 

Türkiye gençler Taekwando Şampiyonasında mücadele edecek olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Berkay Kaçmaz ve Berkan Aslan’da başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Kaçmaz ve Aslan, “Konya’da yapılacak olan Türkiye Gençler Taekwando Şampiyonası bizim  için hayati bir önem taşıyor. Bu şampiyonada derece yapmamız ve madalya kazanmamız halinde Milli formayı giyme şansını da elde edeceğiz. Bu nedenle bu şampiyona bizim için çok önemli ve çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Her ikimizde şampiyonada madalya için mücadele edeceğiz.”diye konuştular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10