As, taksi esnafını dinledi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, ilçede taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafının sıkıntılarını dinledi.

Çerkezköy 23.09.2016 19:16:00 0
As, taksi esnafını dinledi

SIKINTILAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Mustafa As dün taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafın sıkıntılarını dinledi ve çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi. Başkan As, “Her meslek dalında olduğu gibi taksicilik yapan taksici esnaflarımızın da bir takım sıkıntı ve sorunları var. Bunların çözümü konusunda oda olarak üzerimize düşeni yasalar kapsamında çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bir takım sıkıntı ve sorunlar hemen çözüme kavuşmuyor. Nedeni ise bir takım yazışmaların olmasından kaynaklanıyor. Ancak Oda olarak bizler sıkıntı ve sorunların öncelikle çözüme kavuşması için yetkili mercilerle sık sık görüşme ve yazışmalar yaparak çözümlenmesine vesile oluyoruz.”dedi.

 

TAKSİ DURAKLARININ GÜNCELLEŞTİRİLMESİ GEREKİYOR

 

Başkan Mustafa As şöyle devam etti, “taksicilere UKOME nezdinde güncellenmesi yapılmamış taksi duraklarımızın da güncellemelerini bir an önce yapmaları konusunda ve yeni ÖTV kanunu hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz. Biz Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler esnaf odası yönetimi olarak odamız üyelerinin yasalar karşısında mağdur olmaması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz”

 

HASSASİYET GÖSTERİYORUZ

 

Üyelerin mağdur olmamaları için hassasiyet gösterdiklerini ifade eden As, “İlimizin Büyükşehir olması nedeniyle mevcut taksi duraklarımızın UKOME’ye duraklarını günceleştirmesi gerekiyor güncelleştirmeyenlerinde bir an önce UKOME’ye baş vurarak güncelleştirmelerini yapmaları konusunda hem bilgi veriyor hem de uyarıyoruz. Ayrıca Yeni ÖTV kanunu kapsamında alım satımlar hakkında da bilgilendirmeler yapıyoruz. Belirttiğim gibi oda yönetimi olarak üyelerimizin mağdur olmamaları için bu konular üzerinde hassasiyet gösteriyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10