AK Partili Vekillerden Kapaklı Çıkartması

Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan sabah kahvaltıda partililer ile bir araya geldi. Milletvekillerini AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de yalnız bırakmadı.

Kapaklı 25.09.2016 21:07:00 0
AK Partili Vekillerden Kapaklı Çıkartması

KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla birlikte meydanlara inen halka ön ayak olan Kapaklı Ak Parti ilçe teşkilatı yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve geçmiş yönetimlerde yer alan AK Parti yöneticilerine kahvaltı programı düzenlendi.  Saat 10.00’da Kapaklı'da Aksu cafe de yapılan programa Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel,  Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan katıldı.

 

KATILIM İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür ederek, yeni seçilen İl Başkanı ve yönetimini tebrik etti. Bezgin, "İl yönetimimizle birlikte Kapaklı’da koordineli bir şekilde çalışıp başarılı olacağımıza inanıyorum.  15 Temmuz darbe girişiminde Kapaklı meydanında bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra birim başkanlarımızı ve mahalle başkanlarımızı gözden geçirdik mesajlar atarak görev almak isteyen arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Meclis üyesi arkadaşlarımızla aylık yapacağımız toplantılarda vatandaşlarımızın sorunlarını gerek belediye ayağı, gerek büyükşehir belediyesi, gerekse siz değerli vekillerimizle çözmeye çalışacağız. Bu gün burada yapmış olduğumuz organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

 

ZULÜMLERİN ALTINDA TERÖR ÖRGÜTLERİ VAR

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin'in ardından kürsüye çıkan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan konuşmasına,  15 Temmuz darbe girişiminin ardından 27 gün boyunca Kapaklı meydanını dolduran, korkmadan devletimizin yanındayız diyen bir dik duruş sergileyen Kapaklı halkını kutlayarak başladı. Doğan, konuşmasının devamında "Hac görevini tamamlamak için gitmiş olduğum kutsal topraklarda bir taksici ile ettiğimiz sohbette biz Türkiye'de yapılan darbe girişimi karşısında ağladık çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bütün İslam devletlerinin sesi olmuştur. Diğer İslam devletlerinin Türkiye'ye bakışını değiştiren hareketin mensubu olmak beni bir kez daha gururlandırdı. Değerli arkadaşlar bu güne kadar yapılan zulümlerin altında tamamen terör örgütleri vardır” diye konuştu.

 

TEDES’LER ORTADAN KALDIRILDI

 

Doğan konuşmasının sonunda ise, “Dünyanın bazı ülkeleri terörü desteklerken biz Türkiye olarak sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, İslam devletlerine ve komşu ülkelerimize yapılan zulümlerinde karşısında duruyoruz. Pkk , Pyd, Fetö terör örgütleri yetmiyormuş gibi birde sürücüleri zora düşürdüklerini öğrendik. TEDES kontrol ışıklarını koymuşlar.  70 km hız limiti olan bir yere 50 ile, 50 km hız sınırı olan yerlere 40 km hız ile ceza kesmişler.  Devletimiz biran önce önlemini alıp TEDES'leri de ortadan kaldırarak insanları mağdur etmekten kurtarmıştır" ifadelerini kullandı.

 

FETÖ BİR BİR TEMİZLENECEK

 

Doğan'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan AK parti Tekirdağ milletvekili Mustafa yel, "15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Türk halkının neler yaptığını gördük ve tüm dünyaya gösterdik. Türkiye’de artık darbe olmayacak. Türkiye’de artık hizmet olacak. FETÖ terör örgütü bir bir temizlenecek ve Türkiye darbeyle, terörle uğraşmayıp hizmet için yol alacak ve tüm dünyaya örnek bir ülke olacaktır. Artık 15 Temmuz’dan önceki Türkiye'den eser kalmadı artık çok daha güçlü bir Türkiye var, bir gün tarih tekerrür ettiğinde torunlarımız bu geceyi anlatacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın gururunu yaşayacaklar. Ak Parti 10 milyon üyesi ile Türkiye'nin en büyük partisidir. Türkiye'nin her yerinde yapılan çalışmalarla Ak Parti istenilirse ne kadar güzel hizmetlerin yapılacağını yapmış oldukları hizmetlerle göstermiştir" dedi

 

VEKİLLER NÖBET TUTACAK

 

Kahvaltı programının sonlarında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı konuşmada bundan sonra Tekirdağ Teşkilat binasında her Cumartesi, Ak Partili bir Vekilin Sabahtan akşama kadar nöbet tutup halkın sorunlarını dinleyeceğini ifade etti. Kahvaltı programının ardından Ak Partili Vekiller İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve parti yöneticileriyle birlikte programlarının devamı olan ziyaretlere devam etmek için ayrıldılar.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10