Şampiyonaya sıkı hazırlanıyorlar

7-11 Ekim Tarihinde Konya'da yapılacak olan Türkiye Gençler Taekwando Şampiyonasına katılacak olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcularından Berkay kaçmaz ve Berkan Aslan şampiyona hazırlıklarÄ?

27.09.2016 20:30:00 0
Şampiyonaya sıkı hazırlanıyorlar

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Şampiyonada 57 kiloda mücadele edecek olan Berkay Kaçmaz ve Berkan Aslan başarılı olmak için çalışmalarını sıkı şekilde sürdürdüklerini belirttiler. Kaçmaz ve Aslan, “Antrenörümüz Vural ayaz nezaretinde Konya’da 7-11 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Gençler Taekwando Şampiyonasında başarılı olmak ve derece elde etmek için çalışmalarımızı sıkı şekilde sürdürüyoruz. İlçemizi,İlimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”dediler.

 

SON GÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz,Berkay kaçmaz ve Berkan Aslan’ın çalışmalarını şampiyonaya birkaç gün kalana kadar sıkı şekilde sürdüreceklerini belirtti. Ayaz, “Konya’da yapılacak olan Türkiye Gençler Şampiyonasında Berkay Kaçmaz ve Berkan Aslan’ın başarılı olması için işi sıkı tutuyoruz. Her iki sporcumuzda çalışmalarını hırslı şekilde devam ediyor. Bu çalışmalarımızı şampiyonanın başlamasına üç dört gün kala keseceğiz.Şampiyonada her iki sporcumuzda 57 kiloda mücadele edecek.Sporcularımızın başarılı olması için elimizden gelen tüm katkıyı veriyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10