As'tan Türk Metal Sendikasına ziyaret

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı makamında ziyaret et

Çerkezköy 28.09.2016 19:49:00 0
As

AS ODA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, oda çalışmaları hakkında yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türk Metal Sendikasının ülkenin güçlü sendikalarının başında geldiğini kaydeden As “ Üyelerinin hak ve hukukunu günün koşullarına göre savunduğunu görüyoruz. Sendikanın bu tür çalışmaları da vatandaş olarak bizleri memnun ediyor ve çalışmalarını da takdirle karşılıyoruz. Bir zamanlarda bende Türk Metalin üyesiydim. Her zamanda üyesi olmaktan gurur duydum. Türk Metal Sendikasının ilkleri gerçekleştirmiş olmasından ve diğer sendikalara da örnek teşkil etmesinden de mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

İŞYERLERİYLE SIKINTIMIZ YOK

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Murat Koçak’ta Mustafa As’a ziyareti için teşekkür etti ve sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Koçak, “Türk Metal Sendikası olarak biz ülke genelinde iki yüz bine yakın büyük bir aileyiz. Aile fertlerimizin gerek ekonomik, gerek sosyal bakımdan refah içinde olmaları için elimizden gelen çalışmanın en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Alın terinin emeği  ile çalışanlarımızın her zaman sağlıklı, mutlu ve huzurlu  olması için çalışıyoruz. Çalıştığımız işyerleri de bizim evimiz. Bu nedenle üyelerimiz çalıştıkları işyerlerinde özverili titiz işine her zaman sadık, kurallara uyarak çalışma yapmaktadır. Bize bağlı iş yerleri ile her zaman diyalog içerisindeyiz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10