FETÖ iddialarına 'Belgeli' çıkış

26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, bir sosyal medya hesabından hakkında yapılan FETÖ/PDY ile ilgili iddialara zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi. Karadeniz, mal varlığına ve pasaport

Kapaklı 28.09.2016 20:00:00 0
FETÖ iddialarına

Bir sosyal medya hesabından kendisi hakkında ortaya atılan asılsız iddialara basın toplantısı ile cevap veren Ömer Karadeniz “ Türkiye çok zor dönemlerden geçiyor. Kamuoyunda ve bazı sosyal medya hesaplarında şahsım hakkında algı operasyonu yapılmaya çalışılmaktadır. Bu süreçte bulanık suda balık avlamaya çalışanların kötü niyetlerinin farkındayız. Bu çalışmaların siyasi ve ticari rekabetten kaynaklandığını tahmin ediyorum. Çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan bu alçak saldırıları karşılıksız bırakmayacağım” diye konuştu.

 

“HAPİSTE OLACAKTIM”

 

Karadeniz “ İsmini açıklamak istemediğim bir sosyal medya hesabı benim FETÖ mensubu olduğumu iddia etmiş. Bu hesap soruşturma kapsamında mal varlığıma ve pasaportuma da el konulduğu iddia ediyor. Bu kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. 15 Temmuz gecesi FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilen ve 241 vatandaşımızın şehit edildiği darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyorum. Eğer bu darbe amacına ulaşsaydı ben ya infaz edilmiş ya da hapiste olacaktım” dedi.

 

“HİÇBİR ZAMAN İKİYÜZLÜ DAVRANMADIM”

 

15 Temmuz gecesi yaşanan kanlı darbe girişimini duyduğundan itibaren soluğu AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatında aldığını ifade eden Karadeniz “ O saatlerde teşkilatta on kişi vardı. Sekreter olmadığı için bilgisayarı açamadık. Bunun üzerine kendim o gece ilk toplu mesajı atarak insanları meydanlara çağırdım. Sonrasında o meydanda insanlara ilk hitap eden de ben oldum. 15 Temmuz gecesinden son nöbet gününe kadar bütün demokrasi nöbetlerine katıldım. Ben hayatımın hiçbir anında ikiyüzlü davranmadım. 17-25 Aralık operasyonundan beri benim tavrım nettir. Ben Devletimin ve milletimin tarafındayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafındayım” açıklamasında bulundu.

 

“FETÖ İLE MÜCADELE ETTİM”

 

Karadeniz “ 17-25 Aralık tarihinden sonra önce AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı, sonrasında 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı ve 26. Dönem Milletvekili Adayı oldum. Bu süreçte canla başla çalıştım. Çok küfür yedim ve yine de yılmadan çalıştım. FETÖ ile mücadele ettim. Belli ki bu kişilerin amacı benim üzerimden algı oluşturmak, soruşturmalarda hedef saptırmak, esas failler dururken dikkatleri başka tarafa çekmek, at izini it izine karıştırmak, soruşturmaların merkezine AK Partilileri oturtmaktır. Paylaşımlara bakıldığında partimizin üst düzey yöneticilerine, seçilmiş milletvekillerine, meclis üyelerimize çeşitli isnatlarda bulunulmaktadır. Ayrıca mal varlığıma el konulduğu söylenmektedir. Benim malım da canım da bu ülkenin istiklaline, davama ve Cumhurbaşkanımızın yoluna feda olsun” dedi. Mal varlığına ve pasaportuna tedbir amaçlı el konulduğu iddialarını ise belgelerle yalanlayan Karadeniz “ İş yeri faaliyet belgem, pasaportum, banka hesap bilgilerim ve tapu kayıtlarımın hepsi buradadır. Bunların hepsi bugün tarihlidir ve hiçbirine tedbir amaçlı el konulmamıştır” dedi.

 

GÖZLERİ DOLDU

 

Asılsız iddialara üzüldüğünü ifade eden Ömer Karadeniz’in konuşması esnasında gözlerinin dolması ve sesinin titremesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10