Akay çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi'nde başlattığı demirli beton yol ve beton kaldırım çalışmalarını i

Çerkezköy 30.09.2016 19:40:00 0
Akay çalışmaları inceledi

KOLAY ULAŞMASI SAĞLANDI

 

Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde devam eden demirli beton yol ve beton kaldırım yapımı çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fatih Mahallemizde bulunan Mensur Sokak’ta 1050 metrekarelik demirli beton yol çalışmasını tamamladık. Ayrıca yeni açılan Devlet Hastanemizin Acil Servisi’ne giden Nadide Sokak’ta yol genişletme ve beton kaldırım yapımı çalışmasını gerçekleştirdik. Nadide Sokak’taki yol 3 metre genişletildi ve 1.5 metrede beton kaldırım yapılarak yayaların ve Acil Servise giden araçların daha kolay ulaşması sağlandı” dedi.

 

“YOL AĞINI TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nin solundan Fatih Mahallesi’ne çıkacak bir yol da yapmayı planladıklarını kaydeden Akay, “ Otobanın kenarından açılacak yeni yolu Fatih Mahallesi ile birleştirerek, Devlet Hastanemizin etrafındaki yol ağını tamamlayacağız. Gerek yaya, gerekse de araç ile Devlet Hastanesi etrafında rahatlıkla link atılabilecek” deyi konuştu. İstasyon Mahallesi Çayır Sokağı Güler Sokağa bağlamak için çalışmalara başladıklarını ve hafriyat alımının yapıldığını ifade eden Akay “ Hafriyat alınıp yol ortaya çıktıktan sonra, Çayır ve Yazgan Sokaklar demirli beton yol ile kaplanıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10