Başarı için birlikte çalışıyorlar

Çerkezköy ve Trakya bölgesinin köklü Taekwando Spor kulüplerinden olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörleri önceki gün bir araya gelerek ilçenin ve ilin i

4.10.2016 19:13:00 0
Başarı için birlikte çalışıyorlar

ORTAK ÇALIŞMAMIZ BİZLERİ DAHA GÜÇLÜ KILACAK

 

Çerkezköy Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel  “ Trakya bölgesinde Taekwando Spor kulübü olarak ilk kurularak faaliyete geçen Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak faaliyete geçtiğimiz kırk yıla yaklaşan zaman içinde bu güne kadar ilçemizde önemli sporcuların yetişmesine ve ülke sporuna katkı sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Yine Trakya bölgesinde önemli bir yere gelmiş olan kulübümüzden sonra ilçenizde faaliyete geçen  Şampiyon Spor Kulübü de yetiştirdiği sporcularla şampiyonlarla ilçemizin ve ilimizin ismini kitlelere duyurmaya devam etmektedir. Şampiyon Spor Kulübü’nün antrenörlüğünü yapan Vural Ayaz hocamız ile uzun bir süredir ortak çalışma yapmak ve Taekwando da daha başarılı olmak ve ayni zamanda Milli takıma daha çok sayıda sporcu vermek için projelerimiz vardı. Ancak yoğun turnuva ve şampiyonalar nedeniyle bir araya gelemedik. Önceki gün gerçekleştirdiğimiz birlikteliğimizde iki kulüp olarak birlikte çalışma yapmayı kararlaştırdık. Yapacağımız ortak çalışmamız bizleri daha güçlü kılacaktır. Yurt içinde yapılacak Turnuva yada şampiyonalarda kulüp sporcularımız bir birlerine rakip olsa bile burada kazanan bizler olacağız. İki spor Kulübümüzün de en büyük amacı ilçemizden  her kategoride çok sayıda Milli sporcu çıkartmak ve gençlerimizi daha çok spora yöneltmektir. Birlikte yapacağımız çalışmanın kalıcı olması  temennimizle hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

“BİRLİKTELİĞİMİZLE BAŞARILARIMIZ ÇOĞALACAK”

 

Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz’da iki kulübün birlikte yapacağı çalışmaların başarılarını çoğaltacağına inandığını belirterek, “ Şampiyon Spor Kulübü olarak her zaman ilçemizde yetişen sporcuların başarı oranının yüksek olması ve başarılı sporcu sayısının artması yönünde çalışma yapmaktadır. Ayni şekilde Güzel Spor  Kulübümüzde ayni inançla çalışmalarını sürdürmektedir .İki kulüp de bugüne kadar  gerek yurt içinde gerek yurt dışında katıldıkları turnuva ve şampiyonaların çoğunda başarılı olmuş olan kulüpler olarak ilçemizin ,ilimizin ve ülkemizin ismini büyük kitlelere duyurmayı başarmıştır.Birlikte yapacağımız çalışmalar ile iki kulüp bünyesinde yer alan sporcu kardeşlerimizin daha da başarılı olacağına ve şu an iki kulüp bünyesinde az sayıda olan Milli Sporcu sayımızı da artırmayı hedefliyoruz.Her iki kulüp için bu birlikteliğin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10