"Devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi görüyorsunuz"

Çerkezköy Belediyesi tarafından, seminerlere katılmak ve gezi amaçlı Kıbrıs'a gönderilen Çerkezköy'de ki mahalle muhtarları Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ed

Çerkezköy 12.10.2016 20:08:00 0

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Muhtarlarımız, Kıbrıs Gezisi dönüşü bizleri ziyaret ettiler. Bu tür geziler muhtarlarımız arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek, işbirliği sağlamak, yeni fikirler edinmek açısından anlamlı ve faydalı buluyorum. Kaymakamlığımızı ziyaretlerinden dolayı Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’e ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

AÇILIŞLARA DAVET ETTİ

 

Devlet ve vatandaş arasındaki birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini söyleyen Kaymakam Kubilay, muhtarların devlet ve vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüklerini ifade etti.Kubilay, 14 Ekim Cuma günü saat 10.30’da Veliköy Çok Programlı Lisesinde açılacak olan Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunu açılışına, aynı gün saat 12.00’de Tepe Emlak Konutları camisinin adının 15 Temmuz Şehitleri Camisi olarak değiştirilmesi ve açılış programına muhtarları ve tüm vatandaşları davet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10