Yeter ki yapsınlar

İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler geçtiğimiz hafta içinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek Kızılpınar Futbol sahasının bulunduğu alanı kendilerin

Çerkezköy 13.10.2016 20:09:00 0
Yeter ki yapsınlar

PROJENİN HAZIR OLDUĞU İFADE EDİLMİŞTİ

 

Kızılpınar Futbol sahasıyla alakalı olarak yaşanan polemik gerginliği tatlıya bağlandı. Konuyla alakalı olarak geçtiğimiz Hafta Salı günü Çerkezköy’e gelen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, alanın kendilerine devredilmesini ve planladıkları yatırımla da okul projesinin hazır olduğunu ifade etmişti.

 

OKUL YAPILSIN İSTİYORUM

 

Belediye Başkanı Vahap Akay ise, okul yapımı için alanın 2017 yılı yatırım programına alındığı taktirde meclisten geçirerek konuya destek vereceğini belirterek, “Sahadan falan vazgeçtim biran önce yapacaksanız biz hemen tadilata girmeye hazırız ve ben de hemen olur vermeye de hazırım. Eğer 2017 yılı yatırım programına almazsınız, plan değişikliklerine itiraz ederim ve siz de mahkemeye gidersiniz. Hemen okul yapılsın istiyorum. Önünde de işi hızlandırmak için böyle bir tavır koyuyorum” cevabını vermişti.

 

2016 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

 

İl Milli Eğitim Müdürü İşler, yatırım programına alınması adına Milli Eğitim Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yaparak Çerkezköy Belediyesine geçtiğimiz hafta içinde yazı göndereceğini ifade etmişti. Beklenen yazı dün itibariyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ulaştı. Yazıyla alakalı konuşan Başkan Akay, “gelen yazıda 2016 yılı yatırım programına alındığı ifade ediliyor. Önümüzde ki ay Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bu konuyu görüşerek destek vereceğim. Hatta söz alarak bu konu hakkında ki düşüncelerimi de dile getireceğim. Yeter ki biran önce okul yapılsın” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10