Mahalle yönetimlerimiz teşkilatımızın omurgasıdır

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ilçe merkezindeki tüm mahallelerde eş zamanlı mahalle yönetimleri toplantısı gerçekleştirdi. Eş zamanlı yapılan toplantılara AK Parti Çerkezköy İlçe B

Çerkezköy 17.10.2016 20:12:00 0
Mahalle yönetimlerimiz teşkilatımızın omurgasıdır

“İHTİYAÇLARIN ÇÖZÜLMESİNİ SAĞLIYORUZ”

 

Gerçekleştirdikleri toplantılarda mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarının dinlendiğini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge “ Mahalle yönetimlerimiz bizim teşkilatlarımızın omurgasıdır. Her ay düzenli olarak mahalle başkanlarımızın öncülüğünde yapılan mahalle yönetim kurulu toplantılarımızı bu ay eş zamanlı olarak bütün mahallelerimizde gerçekleştirdik. Mahalle yönetimlerimizden mahalle sakinlerimizin ihtiyaçları noktasında bilgi aldık. Mahalle yönetimlerimizden gelen her türlü ihtiyaçları ve talepleri değerlendiriyoruz. En kısa zamanda ihtiyaçların çözülmesini sağlıyoruz” dedi.

 

“ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

 

Partinin çekirdek yapısını oluşturan mahalle teşkilatlarına çok önem verdiklerini kaydeden Öge “Vatandaşlarımız ile her zaman iç içe olan, vatandaşlarımızı en yakından tanıyan kişiler mahalle temsilcilerimizdir.Mahallemizde yaşanan sorunları talepleri en iyi onlar bilir,bu sebeple mahalle yönetimlerimizi, ilçe yönetimlerimiz kadar önemsiyoruz. Mahalle yönetimlerinde bulunan yol arkadaşlarımızın görevi yönetimimizdeki yol arkadaşlarımızın görevi kadar çok önemlidir” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10