74 özel insanın doğum günü kutlandı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Ekim ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Her ay düzenli olarak düzenlenen doğum günü etkinliğinin bu ayki sponsor

Çerkezköy 18.10.2016 20:38:00 0
74 özel insanın doğum günü kutlandı

BU AYIN SPONSORU ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI

 

TSD Çerkezköy Şubesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan doğum günü partileri Ekim ayında da devam etti. Dernek binasında organize edilen doğum günü partisinin bu ayki sponsoru Çerkezköy Kaymakamlığı oldu. Düzenlenen etkinliğe Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile eşi Füsun Kubilay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Dernek Üyeleri ile Ekim ayında doğan engelliler ve aileleri katıldı.

 

HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ

 

Masrafları Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından karşılanan doğum günü partisinde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Türkiye Sakatlar Derneğinin bu ayki toplu doğum günü etkinliğini düzenlemekten son derece mutluluk duyduk. Bu anlamlı günde engelli kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri ayrıca çok mutlu etti. Sizlerin sadece bir gün değil her zaman mutlu olmanız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

 

BİRLİKTELİK HER ENGELİ AŞAR

 

Kaymakam Kubilay konuşmasının devamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin, Engelli vatandaşların sosyal hayatın her kademesinde olmaları için büyük gayret içinde olduğunu ifade ederek, “Bu anlamda dernek yönetimi yoğun etkinlikler düzenliyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Kaymakamlık olarak bizler de her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Sevgi, saygı, hoşgörü ve birliktelik her engeli aşar. Bir kez daha  doğum günü olan kardeşlerimizin doğum günlerini kutluyorum. Aileleri ile beraber mutlu ve huzurlu nice seneler diliyorum” diye konuştu.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise yaptığı konuşmada, “Bu gün doğum günü olan Engelli kardeşlerimizin doğum günlerini tebrik ediyor, hayırlı ömürler diliyorum. Bizim gönlümüz her zaman sizlerle beraberdir. Sizlerle ne kadar beraber olursak devletimize ve vatanımıza o kadar çok hizmet etmiş oluruz. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Her zaman sizlerin yanınızdayız” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Doğum günü etkinliğinde son olarak konuşan TSD Çerkezköy şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “doğum günü etkinliğimize iştirak eden Milletvekilimiz Ayşe Doğan’a ve Doğum günü etkinliğini üstlenerek, bizlere destek olan Kaymakamımız Metin Kubilay ile Eşi Füsun Kubilay’a şükranlarımızı sunuyorum. Kaymakamımız göreve başladığından bu yana bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Derneğim ve tüm üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİLER

 

Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile eşi Füsun Kubilay ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Ekim ayında doğan 74 dernek üyesinin doğum gününü kutlayarak hediyelerini takdim ettiler.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10