Kapaklı'da da muhtarlar günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kapaklı Belediye meydanında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kapaklı 19.10.2016 22:21:00 0
Kapaklı

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

 

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kapaklı’da 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle tören düzenlendi.  Saat 14.00’de başlayan programa İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin,MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, DSP İlçe Başkanı Talip Öztürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy  İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, İlçe Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant,Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar katıldı.

 

BÜYÜKÇELİK’İ ZİYARET ETTİLER

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’ün Atatürk anıtına çelenk sunmasının saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Akgün’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirmesinin ardından muhtarlar Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik’i makamında ziyaret etti.

 

GÜNLERİNİ KUTLAD I

 

Ziyaretten ötürü muhtarlara teşekkür eden Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik “ 14 muhtarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum ve çalışmalarında da başarılar diliyorum. Muhtarların görevlerini yaparken ilçede bulunan mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladıklarını biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da muhtarlarımıza ayrı bir değer verip her ay külliyede toplantı gerçekleştiriyor. Değişiklik olmadığı takdirde Kapaklı’ya yeni Kaymakam gelene kadar sizlerle burada çalışma içersinde olacağız” dedi.

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

 

Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik’in yanından ayrılan muhtarlar daha sonra Kapaklı Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşma gerçekleştiren Başkanvekili Yıldıran Kapaklı'da gerçekleştirilen birçok hizmet ve projede iş birliği ve ortak akıl geliştirilmesinin önemine inandığını belirtti.  Muhtarların talep ve isteklerini tek tek dinleyen Başkan Vekili Yıldıran, Kapaklı Belediyesinin hizmet ve projeleri ile gelecekte yapmayı planladıkları projelere ilişkinde muhtarlara bilgiler verdi.

 

“EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Kapaklılı muhtarlar Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ekibi ile çalışmaktan mutlu olduklarını belirterek, “7/24 başkanımızla beraber Kapaklı'ya hizmet etmek için seferberiz. Başkanımız sorunlarımızı, istek ve taleplerimizi dinliyor. Muhtarlar olarak Kapaklı'ya en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“TALEPLERİNİZİ İLETİYORUZ”

 

Halka hizmet etmenin en güzel şeklinin bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürütmek olduğuna, muhtarların da bu sürece katkılarının çok büyük olduğuna değinen Başkan vekili Yıldıran, “Muhtarlarımızla koordineli çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Onların işlerini severek yaptıklarını biliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. Taleplerinizi iletiyoruz. Sorunlarınızın giderilmesi adına sizlerin de büyük bir çaba içinde olduğunuzu görüyorum.'' dedi.

 

“BİRBİRİMİZİ DESTEKLEMEYE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Yıldıran “ Biz Kapaklı Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Kendimiz yetemediğimiz noktada büyükşehir belediyemizden yardım alıyoruz. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Sosyal belediyecilik adına birçok hizmet ve projeyi bir arada yürütüyoruz. İşte bunları yaparken en çok da muhtarlarımızla iş birliği geliştirecek, onlarla el ele vererek Kapaklı halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10