Ankara gezisini dolu dolu yaşadık

Yönetim kurulu ile birlikte önceki gün Ankara'ya çıkartma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı Ankara gezisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çerkezköy 19.10.2016 22:28:00 0
Ankara gezisini dolu dolu yaşadık

“ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİK”

 

İlk ziyaretlerini Anıtkabir’e gerçekleştirdiklerini kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı adına çelenk bıraktık. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçtik ve Anıtkabir özel defterine günün anısına “Yüce Atam. Kurmuş olduğun partinin 93. yılını kutladığımız bugünlerde Çerkezköy İlçe Yönetimi olarak huzurunda olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İlkelerinin ve devrimlerinin sonuna kadar takipçisi ve uygulayıcısı olacağımızın bir kez daha sözünü vermeye geldik. Her zaman olduğu gibi ideolojilerinle geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz. Yerin asla dolmayacak Atam. Senden devraldığımız bayrağı taşıyan milyonlarca evlatların olarak en büyük emanetin olan Cumhuriyetine ve onun değerlerine sahip çıkacağız. Varlığından güç ve cesaret alarak sonsuza kadar izindeyiz. Saygı, sevgi ve minnetle..." diye yazdım” dedi.

 

“KILIÇDAROĞLU’NA FAALİYET RAPORUMUZU TAKDİM ETTİK”

 

Anıtkabir ziyaretinin ardından CHP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Seyit Torun ile görüştüklerini kaydeden Camcı “ Ziyaretimizde Genel Başkan Yardımcılarımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İkinci gün Tekirdağ Milletvekillerimizin misafirliğinde TBMM’yi gezdik ve partimizin grup toplantısına katıldık. Vekillerimiz ile yemek yedikten sonra ise CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi ziyaret ettik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret ederek İlçe teşkilatımızın altı aylık yaptığı faaliyet raporunu kendisine takdim etti. Genel Başkanımız raporu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve örgütümüze başarılar diledi” diye konuştu.

 

VEKİLLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ankara gezisini dolu dolu yaşadıklarını kaydeden Camcı “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Tekirdağ Milletvekillerimiz Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer'e teşekkür ediyoruz. Bizler çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

 

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10