Kutlama komitesi toplantısı yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Komitesi Toplantısı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Cumhuriyet Bayramı'nın co?

Çerkezköy 21.10.2016 22:00:00 0
Kutlama komitesi toplantısı yapıldı

KAYMAKAMLIK TOPLANTI SALONUNDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Komitesi Toplantısı Kaymakam Metin Kubilay Başkanlığı’nda yapılırken, toplantıya Garnizon Komutanlığı, Çerkezköy Belediyesi, Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığından temsilciler ile gazete temsilcileri katıldı.

 

PROGRAM BELLİ OLDU

 

Alınan kararlar doğrultusunda Cumhuriyetimizin 93’üncü Yıldönümünün coşku içinde kutlanması sağlanarak, törenin şenliklere dönüştürülmesi ve Çerkezköy’ün kurtuluşunun da aynı tarihe gelmesi nedeniyle geniş halk kesiminin de bu etkinliklerde yer alması amacıyla düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün Kurtuluşu törenlerinde yapılacak olan program belirlendi.

 

MARŞ VE KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ YAYINLANACAK

 

Kutlama törenleri 28 Ekim Cuma günü saat 13.00’te başlayacak olup, “Belediye Başkanlığınca Marşlar ve Kahramanlık Türküleri Cumhuriyet Haftası boyunca günün belirli saatlerinde ses yayın cihazından yayınlanacak. İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri arasında ‘Cumhuriyet’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenecek. 28 Ekim Cuma günü Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri, saat: 12.30’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıt’ ı önünde hazır bulundurulacak ve saat 12.45’te Çelenk sunumu yapılacak” denildi.

 

TEBRİKAT GÖRENİ YAPILACAK

 

Saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşı eşliğinde Bayrak göndere çekilecek. 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’da Kaymakamlık Makamında Tebrikat töreni yapılacak. Saat 10.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının halkın bayramını kutlamalarının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrağımız göndere çekilecek.

 

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLECEK

 

Cumhuriyetin 93’üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek. Çerkezköy`ün düşman işgalinden kurtarılması nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Dünden Bugüne Çerkezköy’ konulu Resim Sergisi ve Atatürk Koşusu düzenlenecek. Cumhuriyetimizin 93’üncü Yılı Resmi Kutlama törenleri, 28 Ekim Cuma günü saat 13.00’te başlayacak, 29 Ekim Cumartesi günü saat: 24.00’te sona erecek.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10