Kahkaha tufanında alkışlar susmadı

Çerkezköy Belediyesi'nin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında organize ettiği 'Ne Seninle Ne Sensiz' isimli tiyatro oyununa katılım yoğun olurken, tiyatro severleri kahkahaya boğan oyun dakikalarca ayakta

Çerkezköy 21.10.2016 22:06:00 0
Kahkaha tufanında alkışlar susmadı

BİRÇOK VATANDAŞ İZLEMEYEDEN AYRILDI

 

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen Ne Seninle Ne Sensiz isimli tiyatro oyununa Çerkezköylü tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Koltukların tamamı dolarken, ayakta kalan vatandaşlar da boş alanlara koydukları sandalyelerde tiyatro oyunu takip etti. Birçok vatandaş da yer kalmadığı için tiyatro oyununu seyredemeden salondan ayrılmak zorunda kaldı. 

 

EVLİLİĞİN ÖNEMİNE DEĞİNDİLER

 

Hilal Çelenk'in yazdığı, Savaş Özdural'ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ isimli tiyatro oyununda evliliğin önemi ve evliliği devam ettirmek için çiftlerin birbirine karşı anlayışlı olması gerektiği vurgulandı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Tiyatro da hayatın müşterek olduğu ve evliliğin kolay yürütülmediğini absürd bir şekilde sahneye yansıtıldı. Oyun sonunda salonu dolduran vatandaşlar dakikalarca oyuncuları ayakta alkışladı. Oyun sonunda böylesine güzel bir oyunu Çerkezköy’de sahneleyen akla kara tiyatro ekibine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Binali Etyemez, “Bu gece bize keyif dolu anlar yaşattınız. Sizlere çok teşekkür ederken, en kısa zamanda yine Çerkezköy’e bekliyoruz” diyerek oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10